Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futócipőt lehet mosógépben mosni?

Futócipőt lehet mosógépben mosni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 20. 21:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én a Nike futócipőmet már min. 5x mostam gépben, és semmi baja. Beraktam a mosandó törölközők közé, hogy ne csapódjon össze-vissza a mosóépdobban és minden rendben ment.
2012. nov. 26. 09:18
 12/15 anonim válasza:
lehet mosni! én vastagabb törölközőbe vagy plédbe szoktam becsomagolni és úgy szoktam egy rövid programra bedobni! kevesebb macera van vele, mintha kézzel mosnád és tiszta is lesz! nekem nem lett semmi baja se a nike, se az adidas cipőmnek, pedig párszor már kimostam őket!
2012. nov. 26. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem Asics futócipőm van, aminek ilyen gélből van a talpa. Nem értek hozzá, de nem hiszem, hogy túl jót tenne neki a mosógép? Egyébként szerintem felesleges, vizes ronggyal áttörölgetem és jól van. Én kb. úgyis elnyüvök egy futócipőt, 1-1,5 év alatt.
2012. nov. 28. 08:56
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! végül úgy döntöttem, hogy kimosom mosógépben, szerencsére nem lett semmi baja és mintha új lenne :) megpróbáltam vizes ronggyal áttörölni, de mivel salakon futok nem jött ki belőle a piros, szóval bedobtam a mosógépbe :)
2012. dec. 3. 23:42
 15/15 csoki36 válasza:
én állandóan gépbe mosom persze automatába 15 éve soha semmi baja nem volt persze igen tekerd bele valamibe
2012. dec. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!