172cm vagyok 80kg Hogy lehetnék izmosabb többi lent?
15éves fiu vagyok 7évig küzdő sportoltam van rajtam felesleg de izomis nem kevés és már kondizni szeretnék járni
és azt modják hiába van rajtam 10kg felesleg akkor sem fog meg látszani ,ha nem szedek fehérjét szerintetek?
Ha nem szedsz fehérjét? :)
1. A fehérje nem gyógyszer, azt nem szedni kell, hanem alkalmazni.
2. Nem egy tápkiegen múlik a dolog. Ha be tudod vinni szilárd kajából a napi fehérjemennyiséget, ch-t és a jó zsírokat, akkor fejlődsz.
Tojás az jó, de sosem nyersen menjen és számold ki, hogy legyen annyi, amennyiben legalább 25-30g fehérje van. Én két teljes tojást eszem + 6-7-nek még a fehérje részét.:)
Ezt olvasd el: [link]
egyébként, ha zsírt szeretnél leadni, akkor szálkásító diéta kell.
Minden fehérje bolti, mert ha veszel húst az is bolti és az szinte csak fehérje.:)
Na szóval edzés utánra legjobb egy tuti tejsavóprotein, mert az gyorsan szívódik fel és fontos, hogy minél hamarabb töltsük vissza a tápanyagraktárakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!