Hogyan győzzem meg a szüleim?
Nekem is mindig ezzel jött anyám:D Meg,hogy a fehérjeport nem vehetek,mert szteroid stb. Mondtam anyámnak,hogy ne legyél már ennyire buta és nézzél már utána a dolgoknak előbb,mielőtt hülyeségeket beszélsz:D:D És elolvasta body builderen fehérjés cikket..Tádám:D egyből na jó majd lehet róla szó stb..:D
Suliba meg azt utálom,hogy mivel kb 3-4 ig vagyok ott,viszek fehérjét és szünetbe iszom meg. Szünetbe meg beszól a nagyseg.gű csaj,hogy jajj a kis schwarzika.. Azt hiszi kurv.a vicces,azt ott zabálja a csokiját. Mondom nézzél már tükörbe Jabba.. Lassal lefolysz a székről..
Szóval vannak érdekes történetek:D
Valóban nem rossz az étrended, ennél kevés többet tudsz kihozni szülők mellett. De mint Montez mondta, fejlődés így is lesz.
DE: van még 1 amivel a sulis menzakaját kiválthatod: mondd meg szüleidnek, hogy szeretnéd elkérni a menza árát , és magad megveszed az alapanyagokat és főzöl. Ez ellen nem lehet kifogásuk. Nekem bevált. 16 éves fiú vagyok, filéket(combfilé,pulykamell,csirkemell) baromi egyszerű megsütni, rizsről meg ne is beszéljünk.. De ugyanez a krumpli is. Tök egyszerű. Nálunk a menza olyan 400-430 ft/nap, ebből én kihozok 200g rizst 250g húst kb(ártól is függ, meg persze túllépem pár tíz forinttal nem harapják le a fejem)..Nem egy atom mennyiség, de jobb mint a menzás bableves mákostésztával . Ugyanannyiba kerül mégis+ megtanulsz főzni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!