Szerintetek nyernék bunyóban? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Én 17 éves multam vagyok 100kg 185 cm az osztálytársam nem sokára 18 és 185 cm és 65 kg de nagyon vékony ropi de már elegem lett belőle szerintetek?2012. nov. 18. 22:30
2/25 Takumi válasza:
Kapsz egy állast és kifekszel. Pusztán magasság és súly alapján nyernél. De van ezer más tényező.
3/25 A kérdező kommentje:
Igen mért feküdnék ki?
2012. nov. 18. 23:05
4/25 A kérdező kommentje:
Milyen más tényező?
2012. nov. 18. 23:06
5/25 anonim válasza:
az, hogy amíg te gyakorira írsz málnaszörpit szürcsölve, addig ő az ukrán kur-vákra vigyáz egy kamionparkolóban
6/25 A kérdező kommentje:
Gyanús :D
2012. nov. 18. 23:14
7/25 Takumi válasza:
Egy állastól nem fekszel ki? 1. Lehet edzettebb 2. Gyorsabb 3. Lehet tanult vmilyen küzdősportot 4. Haverjai erősebbek/többen vannak.
Csak mert 100kg vagy az nem jelent semmit.
8/25 anonim válasza:
Azsé a bizstonzság kedvíirt vigyé magadda zsebkízst, tezsvírem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!