Így fejlődhetek bunyóban?
Most 21 éves vagyok. Kb. 16 éves koromban jártam bokszolni kb. egy évet. Azóta konditerembe járok és néhanapján kesztyűzgetek haverokkal. Viszont most bele akarok lendülni jobban a dolgokba. Van itthon bokszzsákom, kesztyű meg bandázs és egy testvér (azonos adottságokkal, mint én):D
Ugye az alapokat azért már vágom, 1v1-ben is van azért tapasztalat. Így azért lehet fejlődni otthoni gyakorlással, nem?
Utolsó: ahogy írtam, konditerembe járok kb. 3 éve.
5. válaszoló: igazad van, így soha nem leszek olyan szinten, mint egy bokszoló, de nekem nem is kell, mert nem akarok az lenni. Csak annyi, hogy ha belém kötnek, akkor tudjak mit kezdeni és mivel már volt ilyen eset és helytálltam, gyakorlással csak jobb lehet, rosszabb semmi esetre sem.
8 as!
Viszont ha valaki beléd köt az két dolog miatt lehetséges az én nézetem szerint:
1. gally részeg. Az ilyen álltalában csak akkor hagyja abba ha 1 ütésből ki tudod ütni. Amihez rendkívül sok csillag együttállására van szükség.
2. Van akkora önbizalma, vagy olyan segédeszköze amivel előnyt tud kovácsolni egy két ajtós kredenccel szemben.
és egy bónusz ami szerintem a leggyakoribb:
Többen vannak! Eme esetben viszont a tisztelt kérdező úgymond baszhatja az 1v1 elleni tapasztalatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!