Vettem egy hullahopp karikat, ami 1,7 kg. Akkor ennek a hasznalata sulyzos edzesnek szamit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 22:20
1/9 A kérdező kommentje:
Nem az erdekel, hogy szerintetek hatasos- e, hiszen azt tudom, latom. Kizarolag a kerdesre szeretnek valaszt kapni. Koszonom :-)
2012. nov. 18. 22:21
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Kifejtened, hogy miert? Hiszen suly.
2012. nov. 18. 22:28
4/9 anonim válasza:
Akkor már a mobilom is súly,azt is emelgetem naponta többször.
Amúgy kb. úgy lehet megfogalmazni, hogy a súlyzós edzéseknél az adott izomcsoportra végzel gyakorlatokat akkora súllyal , amiben kb 8-10 ismétlést el tudsz végezni. Gondolom a hulahopp karikával nem bicepszezni akarsz, és ha akarnál is nem hinném hogy megterhelnéd vele az izmaid. A hulahopp karikázás max. test átmozgatásra jó.
5/9 anonim válasza:
Nem jó semmire. Ráadásul még csak nem is hulla hopp, hanem csak hula hopp, mivel semmi köze a halottakhoz.:)
A hula táncosok mozgásáról kapta az elnevezést.
6/9 A kérdező kommentje:
2012. nov. 18. 22:51
7/9 anonim válasza:
Mert ott is téves. Olvass akkor egy kicsit: [link]
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi :-) Mindig tanul az ember valami ujat. Ahhoz kepest h sz.rt sem er, azert eleg sokat tudsz rola ;-) Persze tudom, hogy testepitesre tenyleg nem jo..
2012. nov. 18. 23:26
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy tudok, mivel itt rengeteg ilyen kérdés volt már és utána néz az ember. Nincs helyi zsírégetés, tehát az nem úgy működik, hogy a mozgatott izom környékéről tűnik el a zsír. Mindenkinek genetikailag eldöntött és más-más az, hogy honnan milyen ütemben menjen le a fölösleg. Nekem elhiheted, 27 éve végzek súlyzós edzést és rengetegszer szálkásítottam már le. Ehhez diéta és heti több aerob edzés is kell a súlyzós mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!