Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy varázsoljak nyárra...

Hogy varázsoljak nyárra kockahasat?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok konditerembe. Felhúzok (85kg 1x) , Guggolok(60kg 1x), és fekve is nyomok(35kg 1x) . Március közepén versenyre megyek, és addigra szeretnék kocka hasat "varázsolni" magamnak.Ez 4 hónap..

Csak súlyzós edzéseket végzek, nem szoktam mellé kardió edzést csinálni. 163 cm, 55 kg vagyok.

Most így néz ki a hasam: [link]

4-5 hónapom van. Milyen rendszeresen hasazzak? Kardiózzak is mellé?

2012. nov. 18. 03:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez bizony necces dolog.
2012. nov. 18. 06:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát csak hasazással nem sokra mész, mert nincs helyi zsírégetés. Kockahashoz 10% körüli testzsír kell, illetve lányoknál már 12% körül látszódik. Szálkásító diéta kell és heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés a súlyzós mellé.

4 hónap simán elég. Egy szálkásító diéta kb 10-12 hét, de van aki hamarabb tud versenyformát felmutatni.

2012. nov. 18. 07:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Csiribí-csiribá :)
2012. nov. 18. 08:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Mit takar a szálkásító diéta? Mivel még itthon lakom, nem nagyon tehetem meg hogy akármit egyek. Ez a diéta sok zöldséget, reggelire pl. zabpehely..ilyesmit takar?

Hogy iktassam be a hetembe a 3-4 aerob edzést?

Hétfő:Mell,kar,has

Kedd:Guggolok, és lábazok

Szerda:Váll,hát,has

Csütörtök:Mell,kar

Péntek:Felhúzás,lábazás,has

Mondjuk Hétfőn,Csütörtökön, és Szombaton elég ha aerobozok?

Az aerob pontosan mit takar? 20 perc kocogás, 10 perc lépcsőzés...? ilyenek?

Előre is köszönöm a választ, és az eddigieket is :)

2012. nov. 18. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:

igen, azt takarja az aerob, de legyen heti 3-4, 40-50 perces. Mindegy mikorra teszed be, regel vagy este, ha más nem akkor súlyzós után is mehet.

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2012. nov. 18. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, általános iskolába járok, tehát reggel semmiképp sem tudnám megoldani az aerob edzést.Súlyzós edzés után viszont heti 4x csinálom majd ! A leírtakat igyekszem betartani ! Köszönöm válaszod !
2012. nov. 18. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
szívesen.:)
2012. nov. 18. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Te jó ég...mennyi butaságot kérdeztem én még 1 éve ! :)
2013. okt. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!