Hogy csinálhatok vastagabb karokat?
Figyelt kérdés
16f, és nagyon vékony a kezem. mit edzek rá hogy vastagabb legyen?2009. aug. 14. 23:15
2/8 anonim válasza:
menj el konditerembe gyúrni csak karra, vagy vegyél súlyzót és otthon is tudsz gyúrni.
3/8 anonim válasza:
szia.
tökéletesen egyet értek az előttem lévővel.
vegyél otthon magadnak súlyzót és kezdj el kondizni karra.
egy jó súlyzó 15000ft max ennyitől lehet venni.
4/8 anonim válasza:
szimplán konditerem, de ha még kicsit tartasz a sok állattól, akkor otthon eddzél alapdolgokkal pl fekvőtámasz, húzódzkodás. súlyzót nem nagyon éri meg mert kis idő után jöhet a 2-3 kg-val nehezebb. szerintem nyugodtan mehetsz konditerembe senkitől nem kell tartanod, senki nem foglalkozik veled akármilyen vékony vagy. tapasztalat!!
5/8 anonim válasza:
Na álljunk meg egy szóra . Az otthoni edzés kézisúlyzóval időpazarlás . Én is csináltam egy ideig , de már megbántam . Inkább vegyél konditerembérletet . Az előttem szólónak igaza van . Senki nem fog veled foglalkozni , ettől nem kell félned , és 16 évesen nem is vagy fiatal hozzá , úgyhogy nyugodtan nekiállhatsz . A másik fontos dolog pedig az , hogy egyél sokat. Persze ez nem ilyen egyszerű , de mivel egyáltalán nem értesz hozzá (gondolom) , ezért ezt így foglaltam össze egy mondatba . Az otthoni edzésnek pedig tényleg nincs értelme , sok pénzt dobnál ki a semmiért .
6/8 anonim válasza:
Áruld már el miért hülyeség a kézi súlyzózás otthon előző válaszoló? :)
Szerintem te csináltad helytelenül ha tényleg semmi eredmény nincs. (bedöntötted a derekad, rásegítettél)
Konditeremben ugyanolyan egy-két kezes súlyzók vannak..
Most akkor senki ne súlyzózzon otthon, menjen inkább konditerembe?!
7/8 anonim válasza:
Tény hogy a konditermi edzés sokkal hatásosabb mivel olyan gépek vannak ott amik vezetik a mozgásodat és egy kezdőnek először ezen a gépeken kell edzenie.aztán ha szabályosan tudja a gyakorlatokat következhetnek a súlyzók.egyébként szerintem ne csak karja gyúrj mert elég hülyén fogsz kinézni egy ötvenes bicepsszel és egy beesett mellkassal.
8/8 anonim válasza:
sztem is hülyeség hgy ne otthon edz me énis csintam egy évig itthon és és észrevehető volt hgy gyúrtam mindenki kérdezte hogy jártál konditerembe meg hgy szettél valamit de mind1 ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!