Melyik fehérjepor vált be legjobbban? Mennyibe kerül és hol vásároljátok azt?
"Azért mert minőségi a scitec-kel szemben?" Mi minőségi neked te szakértő? A termék adatlapján nyilván csak a reklámszövegig jutsz, a tartalmát nem vagy képes elolvasni? Mitől lenne minőségibb a fentebb említett fehérje, mondjuk az általad degradált scitec anabolic whey-éhez képest? Olvasd el az összetételt és fogalmazd meg mitől minőségibb? Elárulom hogy lényegtelen amatőr szinten az eltérés a kettő között.
"Minek neki cukrozott, fele fehérjetartalmú tömegnövelőnek nevezett zsírosító szer?" Edzés után például tökéletes. Megint csak azt mondom: el kell olvasni azt a rohadt összetételt, és neked tudnod kell hogy mikor mire van szükséged.
Amatőr szinten a cytogen whey pro jó megoldás, az egyik legolcsóbb. Vegyék a fogyatékosok a legdrágább proteint, ha azt gondolják hogy ez választja el őket az izmos külsőtől!
"Elárulom hogy lényegtelen amatőr szinten az eltérés a kettő között. "
akkor maradj amatőr szinten. Én egy amatőröknek kitűnő fehérjét linkeltem, én mást eszek, mert érzem a különbséget, de egy kezdőnek nem linkelhetek 25ezer ft/2,28kg-os fehérjét.
Ha a reklámszöveget említetted, akkor gondolom elfelejtetted azt a dolgot, amikor kiderült, hogy a scitec termékekben fele annyi sincs, mint amennyit ráírtak. És ezt nem én találtam ki, hanem független laborok bevizsgálásának az eredménye lett.
Igen, valószínűleg elég csak ráírniuk hogy mit tartalmaz és biztosan egy rakás vizsgálatnak se vetik alá őket, főleg hogy a táplálékkiegészítőknek még más élelmiszereknél is komolyabb feltételeknek kell megfelelniük. De valószínűleg az összes cég a te érdekeidet tartja szem előtt (erről híresek a nagy amerikai tápkieg cégek hehe), kivéve a szemét scitecet, akik képesek mindenféle ellenőrzést megkerülni és babapúdert árulni a kreatinos dobozban, igaz? Tuti a scitec a fekete bárány.
A Te szinteden már nyilván a legdrágább fehérjét kell megvenni, mint mondtam ez választ el attól hogy bajnok legyél (a reklámszövegek szerint amiket el kell hinned).
Az pedig nem is lehet igaz hogy profi versenyző a scitec termékeivel készül fel egy versenyre! Biztos tudja hogy feleannyi van benne mint amit ráírnak és mindenből kétszer annyit használ! :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!