Edzés utánra lenne, természetesen hozzácsapnék még gyors szénhidrátot. Sajnos a lakóhelyemen csak Biotech, illetve Scitec bolt van, rendelésre nincsen lehetőségem. A Scitec számomra drága, eddig Biotech Nitro Pure Whey Goldot vettem, mivel zsebpénzből finanszírozom, egyszerre nem tudok nagyobb adagot venni, csak ilyen 450g-os cuccokat. Mivel csak edzés után használom, egy hónapig elég. 3400 Ft körül mozog az ára azt hiszem. Láttam azonban a tesco-ban 3690-re leárazva 100% Whey Pro-t a Star Tec gyártótól 750g-os kiszerelésben. Ebben a hónapban kissé szarul jön ki a budget, könnyebbséget jelentene anyagilag. Vélemények? Mennyire jó ez a fehérje, sokkal gyengébb minőség, mint az előző? Ti mit tennétek? Köszi
2012. nov. 11. 12:02
1/7 dirtboy válasza:
szerintem nem lesz gáz de tényleg jobb lenne valami nagyobb kiszerelésűre beruházni.
pl myprotein 5kiló 15 790
azaz 750g belőle nem 3690 hanem csak 2370ft és nem is 75% os hanem 82%os.
heti 3edzésed van és a súlyod 60kiló?
2012. nov. 11. 12:23
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, de jó, hogy mondod, mert akartam ezzel kapcsolatban is kérdezni. Eddig én úgy tudtam, hogy edzés után 0,5 tskg fehérje az ideális. Nos, 1-2 hete lehurrogtak a Biotech boltban, hogy ez mekkora hülyeség, mert nem tud a szervezet annyit felvenni. Persze nem sikerült meggyőzniük, azért ha igazolnátok egy-két cikkel a 0,5 tskg-t, megköszönném. :) Szóval 75 kg vagyok és ez alapján 50 g-ot kéne beraknom, így nem jönnék ki, ezért 40 g-ot szoktam, ami ugyan kevesebb, de ennyit tudok megoldani. :)
2012. nov. 11. 12:36
3/7 dirtboy válasza:
erről nem tudok cikket linkelni neked mert nincs lementve,egyébként szerintem senki nem tudja hogy mennyi is a valós és szerintem emberenként ez el is tér.
véleményem szerint nem kell aggódni ilyen miatt hogy nem fog hasznosulni hiszen ezek az adatok nem egy párhónapos pár hetes kutatás alakalmával születtek.
ennyi legalább kell egy naturál embernek is,a profik pedig ettől még jóval többet fogyasztanak főleg kúra kor.
a boltokban egyébként sok hozzá nem értő is van erről már panaszkodtak ezen az oldalon is jó páran,régebben volt a tévhit hogy egy alkalommal csak 30g proteint tudunk megemészteni lehet hogy az eladó még nem értesült róla hogy ezt már rég megcáfolták.
2012. nov. 11. 12:52
4/7 anonim válasza:
Így van többet is meg tudunk emészteni, itt egy cikk:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!