Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani valami sportot?

Sajt22 kérdése:

Tudnátok ajánlani valami sportot?

Figyelt kérdés
Mostanában elég depressziós vagyok mert eddig a barátom volt akivel eltöltöttem az egész napomat és most, hogy vele vége lett nem tudok mit kezdeni magammal és az alakommal sem vagyok teljesen megelégedve úgy, h gondoltam elkezdek mozogni de nincs róla semmi elképzelésem, hogy mit is kéne csinálnom. Valami nem túl meg eröltető dologgal szeretném kezdeni mert elkezdtem dohányozni és egy kis futástól is már elég nehezen veszem a levegőt
2012. nov. 10. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Irány a konditerem. Cigit meg eldobni.
2012. nov. 10. 16:33
 2/8 anonim válasza:
írj pár dolgot még magadról és akkor talán tudnék ajánlani valamilyen sportot!! :)
2012. nov. 10. 16:45
 3/8 aikiboxer ***** válasza:

Ha pesti vagy, gyere és nézz meg minket:

[link]

Az edzőnk a női válogatott edzője, jár legalább 5 lány is, az edzések nagyon színvonalasak, a boksz pedig az egyik legszebb sport a világon. (Ne tévesszen meg a TV-ben látható profi box, az amatőr box teljesen más!)

2012. nov. 10. 19:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából a verekedés meg hasonló küzdősportok stb nagyon nem nekem való mert ha valakit kiütnek én tökre ledöbbenek nincs szívem megütni embereket. Az ilyen labdás sportok sem nekem valók mert abba elég sokat tudok bénázni. Arra gondoltam h talán még valami tánc de abból nem tudom mi lehetne mivel nem vagyok az a nagyon lányos típus és inkább valami modernebb tánc vagy ilyesmi érdekelne
2012. nov. 11. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
És a cigit meg megpróbálom letenni.:) nem vagyok nagyon rászokva úgy h menni fog
2012. nov. 11. 20:16
 6/8 aikiboxer ***** válasza:

Ne tévesszen meg a TV-ben menő profibox. Az amatőr bokszban NINCS sem kiütés, de még csak komoly sérülés sem. Ez a boksz inkább egy könnyed táncra emlékeztet, mondjuk mint a ping-pong vagy a vívás (némi túlzással)... De mondom, gyere le hozzánk és nézz meg egy edzést. Nem véletlenül járnak a lányok. Soha még egy monoklit sem láttam az edzésen. (Na jó a fiúk néha elpüfölik egymást, de a lányokat semmilyen attrocitás nem éri.)

A boksz azon túl, hogy egy fantasztikus mozgáskultúra, nagyon egészséges sport, nagyon jó bemelegítéssel, kiváló edzésprogrammal, természetes mozgáskultúrával és legfőképpen olyan a sport természete, hogy annyit vállalsz be amennyit szeretnél, nem vagy semmire sem rákényszerítve.

Depresszió, tespedtség ellen meg egyenesen kiváló. :)

2012. nov. 11. 21:58
 7/8 anonim válasza:
Neboja-nak igaza van, én is a kondi termet tudom ajánlani....:)
2012. nov. 13. 13:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat majd még gondolkozom.:D
2012. nov. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!