Senkit nem zavar, hogy a protein porok tele vannak mindenfajta adalékanyaggal?
Most nézem az egyik legjobb amerikai terméket, a neve Dymatize Elite Fusion 7.
Alapvetően tejsavó protein koncentrátum és izolátum, kis tejfehérjével és tojásfehérjével meg BCAA-val (alapból nem értem a gyors felszívódású fehérjét a lassúval minek keverni de ők tudják). Na de akkor itt jönnek az adalékanyagok, a tonna ízesítőszeren át a genetikailag módosított napraforgóolajig, a xantán gumin keresztül, enizemeken át (lipáz), szója, szójaolaj és még 4 féle gumi.
Hát ez valami borzalom. Ki képes ezt a sok műszar hulladékot benyalni?
Még mindig jóval kevesebb adalékanyag van a fehérjeporokban,mint a bolti készételekben. Gondolj bele: lényegében csak az íz és az emésztődés elősegítésére szolgáló anyagok vannak benne.Ezek után nézz meg egy felvágottat,ízesített joghurtot,netán bolti készételt:
állományjavítók,emulgeálószerek,tartósítószerek,állagjavítók,töménytelen só és cukor,stb.És ezek után mondják az emberek,hogy a proteinpor műkaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!