Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok. Már 3 éve...

14 éves vagyok. Már 3 éve komolyan edzek (gyurok). Nagy bajom lenne ha elkezdenék Aminosavakat szedni? De semi Kreatin, Proteint csak Aminosavat. Tudom hogy a Aminosavakban is van egy kis Protein, na de muszáj szedni vmit hogy jobban nőljön az izmom!

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 16:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ikszdéééé a válaszod a kőművesekre nézve sértő :D
2012. nov. 6. 21:43
 32/34 anonim ***** válasza:

Amikor protein iszol mondjuk tápkiegben, akkor egy a termék alapanyagára jellemző aminoprofilt "viszel be". Más és más az aminopriflja egy whey, egy casein vagy egy szója alapú proteinnek. Az aminok nem esszenciális és esszenciális aminokból állnak. Testépítő viszonylatban az EAA-ak a fontosak, ezen belül a BCAA-k. Ezért lenne érdemes nézni többek között a proteines dobozokra ráírt aminoprofilt. Amennyiben valamilyen okból kiindulva nem bízol a kreatin és/vagy a proteinekben részben rosszul teszed, részben az a választás áll előtted, hogy aminosavakat használhatsz. Ebben a termék palettában szintén igen sok fajta van. most nem a márkákra gondoltam. Eleve van tablettás, kapszulás, por és folyékony állapotú. Aztán megkülönbözetünk úgy is aminokat, hogy miből nyerik. Az igen olcsó aminok általában collagen zselatinból vannak. Ez igen szép dolog, akinek a bőr, köröm, haj, stb. problémái vannak. De nem biztos, hogy testépítő viszonylatban azt a hatást nyújtja mint mondjuk egy whey hidrolizátumból nyert.

Szó mint szó. Saját vélemény, ha a szilárd étkezésed mellett tehát aminót szeretnél használni, akkor én az EAA aminok por verzióját ajánlanám.

Például ezt:

[link]

Remélem tudtam segíteni ;-)

2012. nov. 7. 06:06
 33/34 anonim ***** válasza:
Ember...a fehérjék a sejtek építőanyaga, köztük az izomsejteké is, fehérje nélkül nem tudna működni a szervezet. Szerinted akkor káros??! Kreatint pedig termeli a májad és a veséd is, szerinted azért "találták így ki" hogy termelje, mert káros? -Nem, azért mert hasznos.
2012. nov. 7. 11:19
 34/34 ABORG válasza:
olvasgatom a hozzaszolasokat es itt par embernek annyi agysejtje sincs mint egy levelibekanak
2015. nov. 23. 07:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!