Házilag terror elhárítós alkat és jellem?
Sziasztok!
Nos azzal a kérdésemmel fordulnék hozzátok hogy "házilag" otthon kilehet alakítani terror elhárítós testalkatot meg erőnlétet? Meg mentálisan hogy tudnám magamat úgy fejlődni hogy hasonlóan ne illetődjek az esetleges konfliktusoktól..stbtől mint "kommandósok"? Szóval mentálisan is edzeni magamat.
Tudnátok adni tippeket hogy hogyan fogjak hozzá?
Meg még annyi lenne hogy mivel nem vagyok anyagilag eleresztve szó szerint semennyire tehát különleges étrend is kifújt meg a konditerem is.
Létszíves vegyétek komolyan a kérdést ne az legyen hogy "hülye gyerek kommandóst akar játszani...stb"
Elég legyen annyi annak akit érdekel hogy azért szeretnék
fejlődni ilyen térre mert sajnos szüleim elváltak.
Édesapámról annyit kell tudni hogy >190cm, meg vagy 110kg- állat szó szerint (alkoholista)
Ezzel még nem is lett volna baj de azzal már igen hogy haza jött hőbörögni kb 3hete (ugyanis már 2éve ki lett lakoltatva) és hát anyut is lökdöste meg ordított..stb és én nem tudtam semmit tenni mert hiába vagyok én 190cm de 77kgmal meg kevés izmommal hiába vertem volna bele izomból meg se érezte volna. Tehát hívtam a rendőrséget és azok szépen ki tessékelték. De nem nagyon szeretném még egyszer ezt átélni de még szeretném a szeretteimet megvédni.
Köszönöm hogy végig olvastad.
Előre is köszönöm a tippeket.
UI: Elnézést a
Szerintem ehhez mindenképp kell segítség, pl. valamilyen harcművészeti egyesületet keress fel.
Vannak dolgok, amiket másik ember nélkül nehéz gyakorolni.
azért valamennyi lóvé és tapasztalat kell hozzá.
szóval teljesen házilag nem tudod rendesen megvalósítani.
kezd heti 4-5 ökölvívó edzéssel,és heti 6x30p fegyencedzéssel.
pár hónap után hozzáteszel heti 3x40p kocogást.
pár hónap múlva meg jöhet még hozzá heti 2x50p kettlebell edzés.
nagyjából ezt kell tenned.
ezekből amiért fizetned kell az a boksz edzés kb havi 8000+a kesztyű,fogvédő,bandázs,kötél.
a 3 hónapos kettlebell kurzus havi 7-8000,utána már tudod csinálni otthon is.egy 16kg-os bell 9-10ropi.
és a két fegyenc könyv 4-4ezer=8000.
2 év alatt olyan szigorú leszel mit ő:).
Terrorelhárító? Elsősorban lőtéri gyakorlat kell.
Ha közelharchoz akarsz érteni (ennek szinte semmi köze a testalkathoz, illetve nem amatőr terrorelhárítókat kellene célnak kitűzni) akkor jó harcműv edzés. Ebből kevés van, de a Jujutsut, Wing Chun kungfut szokták jól oktatni.
Pesten van Wudang edzés, ott azt érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!