Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szója ronthat a tejsavón?

Szója ronthat a tejsavón?

Figyelt kérdés

Eddig pénzhiányban Power Pro ment, most végre sikerült tejsavót vennem :) Viszont négykiló szója után már finoman szólva is a rosszullét kerülget, de még van egy jópár adagra való. Arra gondoltam, az edzés utáni tejsavóhoz hozzácsapnék egy adagot, plusz ugye gyors ch, kreatin.

Ronthat rajta?

2012. nov. 4. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne az edzés utáni adaghoz tegyed, mert akkor jobb a gyors fehérje, hanem reggelre vagy napközben, esetleg az esti túró fogyasztásához.
2012. nov. 4. 20:09
 2/4 dirtboy ***** válasza:
kicsit ront igen de azt a pár adagot nyugodtan ihatod így én is így ittam meg a fos ízű power pro-t.
2012. nov. 4. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
ront hát
2012. nov. 4. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
70% whey proteinhez tegyél 30% szója izolátumot. Ezt nevezik anabolikus proteinnek. Aztán hogy edzés után ehhez mit teszel még bele "egyéni. szoc.pol. kérdés".
2012. nov. 5. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!