Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jelent szerintetek bármi...

Jelent szerintetek bármi előnyt az egy álláslehetőségnél ha aktívan sportolsz, kondizol, kigyúrt tested van?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 22:16
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:
bizonyos állásoknál igen de soknál mindegy hogy hogy nézel ki,mennyire vagy nagy és izmos.
2012. nov. 2. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:
igen ha olyan állásinterjúra mész mikor tört magyar, ukrán akcentussal beleszólnak a telóba h fussunk össze a kempinski hotelban mert lenne egy meló akkor igen, de amúgy ált csak azt nézik h milyen akiállásod ha nem vagy biztonsági őr akkor szerintem felejtős a gyúrogatás csak h jó melód legyen
2012. nov. 2. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Direktben nem hiszem. Max közvetetten, esetleg dominánsabbnak tűnsz , ha 'nagyobb ' vagy mintha satnya tested lenne, bár ez is inkább személyiségtől,kisugárzástól függ szerintem.
2012. nov. 2. 22:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Általában nem nézik.
2012. nov. 2. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha konditeremben dolgozol, vmilyen edző vagy:)
2012. nov. 2. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Max biztonsági őr állásnál :D másnál nem.
 7/13 dirtboy ***** válasza:
egyébként mi akarsz lenni,rendőr,bizt. őr,smasszer?
 8/13 A kérdező kommentje:
a rendőr, tűzoltó szakmán gondolkodom csak mostanában de ez a kérdés csak úgy felötlött bennem hirtelen :D
2012. nov. 2. 22:31
 9/13 A kérdező kommentje:
ti egyébként mit dolgoztok?
2012. nov. 2. 22:31
 10/13 dirtboy ***** válasza:

én mikor mit,most 1,5 hónapig ESD-s munkát végeztem eriscson cégnek csináltam minilinket,oms 1600as terméket,csináltam néra cuccor és az alcatelnek is készítettem valami sz art.

gondolom ez sokat nem mondott neked.

jövő héttől úgy néz ki csiszolni fogok,fémet,egy kapcsoló szekrény alkatrészét de hogy meddig azt nem tudom.

lehet nem sokára vissza kerülök majd az ESD részlegre.

2012. nov. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!