Akinek sérve van/volt és megműtötték, az utána kondizhat rendesen, komolyabb szinten is?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 14:35
2/5 anonim válasza:
amúgy meg ha ilyen problémád van,akkor alapból nem ajánlatos a túl nagy testtömeg,mert az simán, alapállapotban is terheli a gerincoszlopot.
szóval egy ilyen probléma után a max tömeg az magasság-100.
esetleg még 5 kiló.
persze akkor járnál a legjobban ha sportot váltanál,vagy kombinálnád kettlebellel,fegyencedzéssel,vagy a videóban bemutatott módon edzenél,ha nagyon fanatik vagy.
a komolyabb szint meg kizárt,max az atletic-en belül maradva,és nagyon komoly kiegészítő gerincfeszítő,alsó hát edzéssekkel megspékelve.
3/5 anonim válasza:
ez hülye,nekem is műtőttek,és akkor mivan mért ne lehetne utána komolyabb szint?betesznek oda egy hálót és akkor nem jön többé ki ennyi direkt ezért van
4/5 anonim válasza:
én a gerincsérvről írtam,ha nem tűnt volna fel.
oda meg hogy az anyádba tesznek hálót?
5/5 anonim válasza:
honnan kellet volna tudnom nem látom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!