A marhahús jó protein forrás?
Figyelt kérdés
mennyi fehérje van benne?illetve melyek azok a húsok amik semmit nem érnek?2012. okt. 31. 20:07
1/11 anonim válasza:
Attól függ melyik részét veszed a boltban. 100g-ban 16 és 21g körül a protein tartalma. A lapocka lenne az ideális, mert 20g körüli a protein és 6g körüli a zsír.
2/11 anonim válasza:
Míg a csirkemell 100g-ban 24g a protein és 1g a zsír, elhanyagolható a szénhidrát. Nyúl 22g protein 2g zsír.
3/11 anonim válasza:
igen nagyon jó, csak drága sajnos. jobb, mint a sertés, de csirke jobb, csak nem annyira finom :D
ami semmit nem ér az a zsíros, szövetes húsok.
4/11 A kérdező kommentje:
például ilyen virsli gyász meg ilyenek nem?:D
2012. okt. 31. 20:29
5/11 anonim válasza:
12g protein, 20g zsír, és a sok szója adalékanyag. hát mindenki döntse el, hogy neki megfelelő kaja-e?
6/11 anonim válasza:
A marha az jó, főleg a bélszín és hátszín.
A virsli az kuka.:)
7/11 anonim válasza:
Jó a marha is, fincsi is meg magasabb a kreatintartalma mint a csirkének:)
9/11 Sznofru válasza:
Jó a marha, csak nehezebben emészthető.
10/11 anonim válasza:
A virsli az kuka, de néha kib#szott finom tud lenni egy kis mustárral...ahh...(szálkásítok amúgy, ilyenre gondolnom se kéne most) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!