Finom a whey c6?
Figyelt kérdés
olyan fehérjére van szükségem aminek max 1 gram a szénhidrát tartalma ugyhogy ezt néztem ki. esetleg még hasonlókat tudodk ajánlani ha ez szerintetek szar vagy semmit sem ér a benne lévő ecdysteron.2012. okt. 30. 17:22
1/12 A kérdező kommentje:
ja, és tudnátok valamit ajánlani hogy lassithatnám le a felszivodását este? csak mert hiába ez a legjobb és elvileg drága is( bár szerintem teljesen normális áron van) még mindig a legolcsóbb casein-nél is olcsóbb. keverjek hozzá mondjuk mogyoróvajat? ha jól tudom a zsirok lelassitják.vagy esetleg túrót és abba ilyen mandulát,mogyorót valamit még?
2012. okt. 30. 17:38
2/12 anonim válasza:
sovány túróval keverd össze, majd valami mogyorót, lenmagolajat fogyassz hozzá/keverj bele.
3/12 A kérdező kommentje:
és akármennyi túró elég, mert olyan ketogén tipusú étrendem van és 250 gram sovány turoban van 10 gram szénhidrát ami ide sok. tehát a kérdés az hogy akár 50 gram túró is elegendő lenne?
2012. okt. 30. 18:24
4/12 anonim válasza:
Több mint 1 éve iszom a csokis verziót. Nekem bejött. Étcsoki ízt kell elképzelni. Mivel hozzáadott cukor nicns benne, valamint megnövelt L-leucin és beta-ecdysteron is van benn, teljesen más mint a megszokott proteinek.
Ami minimális szénhidrátot tartalmaz azok a whey izolátumok.
5/12 anonim válasza:
csak mert hiába ez a legjobb és elvileg drága is( bár szerintem teljesen normális áron van) még mindig a legolcsóbb casein-nél is olcsóbb.
Ez miért is lenne szar protein?!?!
- hat féle whey alapanyag, whey hidrolizátum is.
- 100g-ban (47g EAA, 28g BCAA),
- adagonként 60mg beta-ecdysterone,
- 6600mg glutamin adagonként,
- 0,89g szénhidrát/adag,
- 0,44g zsír/adag,
- 30mg emésztőenzim/adag,
- hozzáadott cukor nélküli.
A beltartalom nem arrol szól, hogy szar protien lenne ;-)
6/12 A kérdező kommentje:
nem szar ezért veszek ilyet, csak estére caseint résztem de abbol a legolcsobb is drágább mint ez
2012. okt. 30. 22:08
7/12 anonim válasza:
alapanyag, semleges íz, 2kg - 9.900Ft
8/12 A kérdező kommentje:
Az honnan?
2012. okt. 30. 22:56
10/12 A kérdező kommentje:
Most vettem meg és a csokisat összekevertem turoval meg habtejszinnel és valami isteni :D
2012. nov. 13. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!