Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ne mehetnénk el csúzdázni?

Miért ne mehetnénk el csúzdázni?

Figyelt kérdés
Elvittük a dédunokánkat Közép-Európa legszebb és legnagyobb Aquaparkjába /Zalaegerszeg/. A jegypénztáros neki egy full jegyet adott, nekünk meg csak "fürdőjegyet" Őt már hazavittük, mi pedig szeretnénk visszamenni és minden csúzdát kipróbálni. Nem vagyunk még olyan ötregek /66, 62/ és nem is vagyunk olyan kövérek /74, 63/ és nem vagyunk bátortalanok sem. Miért ne mehetnénk el csúzdázni?
2009. aug. 10. 20:08
 1/6 anonim válasza:
100%

csúSzda :)

Hát kérd meg a pénztárost, hogy adjon teljes jegyet, rémegyszerű a történet. :)

2009. aug. 10. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ja szerintem is menj a pénztároshoz.. am miylen fiatalon vagytok dédszülök, grat:))
2009. aug. 10. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem ciki, hogy ilyen idősen bátrak vagytok.

Én 160 kg-s egyén vagyok, mégis az összes létező csúszdát (ami nem súlykorlátos :P) ki szoktam próbálni. És általában hamar "belopom" magam a strandolók szívébe :D

Élvezetes napot!!!

2009. aug. 10. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a pénztáros azért bátoríthatott volna bennünket. Arról nem is beszélve, hogy a jegyünk csak 1.500.-ft. volt, a full jegy pedig 3.500.- Szerintetek hasznos egy ilyen dolgozó egy aquaparkban?
2009. aug. 10. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem feltétlenül az ő hibája, hiszen lehet megszokta, 99,9%-ban ilyen korban már nem kérnek csúszdás jegyet. amilyen mufurc néhány ember,lehet hogy kapott pár lecseszést vendégektől hogy nem találja ki magától ki milyen jegyet igényelne.

ezért kell úgy odamenni, hogy egy teljesárú -full- stb nevezetű jegyet kérek.

2009. aug. 10. 22:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szimpatikus a 20.47-es reakciója! De tényleg! Miért is ne lehetne kipróbálni valamit, amiről életünk során lemaradtunk és nem ártunk vele senkinek?
2009. aug. 11. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!