Mi a neve annak az új táplálékkiegészítőnek, amely természetes úton segíti elő az alvást? (Asszem a Scitec gyártja) Mit gondoltok róla?
felettem válaszoló attól mert te koxos vagy még nem kell azt hinned, hogy egészséges az amit a koxboltokban adnak
a gyúrós emberek nem az eszükről híresek, ennek ékes példája vagy, pontozz csak le, szánalom
"a gyúrós emberek nem az eszükről híresek, ennek ékes példája vagy"
Pont te villantottad meg a híres eszed. "Koxos bolt" Ilyen szerinted létezik? Koxot legálisan az orvossal irathatsz fel receptre, majd kiváltod a gyógyszertárban.
A táplálékkiegészítő boltokban kapható legtöbb kiegészítő egészségesebb, mint a boltokban kapható legtöbb kaja.
nem, én azért pontoztalak le, mert a válaszod nemvolt hasznos. az egy másik dolog hogy te lepontoztál de engem nagyon nemérdekel. honnét tudod hogy koxos vagyok?? én csak a kérdésre válaszoltam. én életembe soha se próbáltam ki semmilyen doppinglistás terméket. Koxos bolt?? jéézusom.
és ez tényleg természetesen segíti az alvást, keress rá a melatonin szóra. amerikában 20millióan használnak melatonint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!