Utcára mi a legjobb küzdősport?
Ilyen nincs hogy legjobb,ez személy függő
Bármelyik harcstílus jó,az a lényeg hogy az ember tökéletesen el tudja sajátítani,karate,kungfu,kick-box,thai box stb tök mindegy
Viszont az MMA jó ötlet hisz a földön is jól kell teljesítened,még abban az esetben is te jöhetsz ki győztesen ha te kerülsz a földre
Kick box + BJJ az jó párosítás de egy kis birkózói tudás sem árt
A box is tökéletes,átlagos emberek esélytelenek lennének ellened de viszont ha egy tapasztaltabb emberrel kerülsz szemben aki használ rugásokat is akkor bizony előnyre tehet szert
Szerintem ha fél éve bokszolsz, az semmi. Járj legalább öt évig és tanulj meg rendesen ütni. Ki fogod verni a thai boxolókat is a ringből. Igaza van az előttem szólónak abban, hogy meg kell tanulni a mélyrúgások kivédését, de nagyon fontos, hogy ütni rendesen megtanulj. A thai box is jó ötlet de csak olyan helyre menj, ahol külön ökölvívó edző tanít ütni! (Van ilyen, most láttam.)
Az MMA-nak szintén csak akkor van értelme, ha megtanultál rendesen bokszolni. Ha nagyon MMA-zni akarsz, akkor inkább menj el a boksz mellett BJJ-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!