Milyen küzdősport lenne számomra a legjobb?
Mivel kb semmit nem írtál magadról, testfelépítésedről, személyiségedről, vagy hogy hol laksz ezért erre a kérdésre nem lehet normálisan válaszolni.
Maximum annyit, hogy amelyikkel a legjobban érzed magad.
Hello!
Szerintem válaszd a Judo-t!
Nem kell tartanod tőle, hogy nagy bajod esik pl.: állkapocstörés vagy egyéb ami a boxban megtörténhet,
mégis kemény sport. Megtanulod fegyelmezni magad, és nagyon sok jó tulajdonságot is mellé!
Szóval Judozz!
A fene sem tudja,hogy segítene e.
Lejött hozzánk egy srác egész jól nyomta,ezért bunyó közben egy fokozattal feljebb kapcsolt.Engem is meglepett,el is talált.
Aztán egy másik,tapasztaltabb sráccal is kipróbálta új bátorságát és egy olyat kapott,hogy lement tőle.
Ezért nem jött többet.
Edzésen a bunyó nem személyes ügy,hanem edzés.A mimóza megsértődött ki tudja miért.
Ennyi erővel én is megsértődhetnék,hogy a 75 kilós edzőm-én meg 85-88 között szoktam lenni-,időnként monoklisra veri a fejem,de én is beverek neki néhányat a végén meg mosolyogva összepacsizunk és ennyi.
Szóval ne legyél mimóza,mindent meg lehet szokni és tanulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!