Melyik futócipő a legjobb?
Az Asics a legjobb a piacon. (Megvan az ára is.) Ajánlom, hogy a futásra szakosodott üzletekben vedd a cipőt, mert sima sportüzletekben nem nagy a választék, ráadásul az eladók sem valami tájékozottak. (Bár lehet, hogy vannak kivételek.)
A Nike meg Adidas-szal az a gond, hogy túl vannak reklámozva és sok futócipőjük nem is az, aminek teszi magát. A Nike-ról azt hallottam, hogy csak a Pegasus jó, a többi tré, az Adidas-ról pedig nem hallottam semmi jót.
Nem lejáratni akarom a márkákat, csak ezt hallottam vissza.
A Saucony-t nem ismerem, annyit tudok, hogy amerikai cég. Ne félj többet is kipróbálni, mielőtt megvennéd, mert a rossz cipő könnyen tönkreteszi a lábad. (Nekem is fájt a sportcipőben, pedig nem vagyok lúdtalpas.)Sajnos megtalálni az igazit néha elég sokáig tarthat.
Érdemes személyesen elmenni ide:
Itt megnézik a lábadat, és ki is képeznek a használatra. Nekem Sauconym van, bár még csak 700 km van benne, de a következőt is innen veszem, mert nagy segítségemre voltak. Az a helyzet, hogy ránézésre nehéz jó cipőt találni, kell a hozzáértő eladó. A lúdtalp nem akadály. Ebben a boltban legalább 3 cipőt fognak mutatni neked, ami segít a problémádon!
Ha pesten laksz, akkor érdemes legalább egyszer elátogatni a spuri futóboltba, ahol valóban hozzáértő szakemberek segítenek a vásárlásban.
(most láttam, hogy van győrben is)
Az, hogy melyik a legjobb azt semmiképpen sem márkára mondanám... minden márkának van egy csomó modelje, amik mind különböznek valamiben. Neked olyat érdemes venni, ami stabilizált, mer az fogja tartani a lábboltozatodat. Teljesen mindegy, hogy melyik márka. Nekem amúgy volt nagyon jó Saucony terepfutó, New Balace, Brooks, Nike futócipőm is, most épp egy Saucony városit nyűvök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!