Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb futócipő?

Melyik a legjobb futócipő?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék venni,amelyikben aszfalton is lehet futni.Én a Reebok runtone cipőjére gondoltam.Az jó,vagy mást ajánlanátok inkább?
2011. márc. 29. 14:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ha nem vagy vérprofi akkor simán megteszi a decathlonos kék áras futócipő is 4 ezerért.
2011. márc. 29. 14:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok profi,de nem szeretném az ízületeimet tönkretenni a betonon,ezért szeretnék jó minőségűt.Debrecenben nincs dechatlon.
2011. márc. 29. 15:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocs:decathlon.:)
2011. márc. 29. 15:11
 4/13 anonim válasza:

Szerintem teljesen mindegy, hogy profi vagy e, vagy nem, aszfalton futni csak jó minőségű futó cipőben szabad! A Reebok cioő véleményem szerint megfelelő, de ha bemész bármelyik sportboltba ott segíteni fognak hozzá értő eladók. (Pl. az Energetics-be elég profik). Nyilván az ára is tükrözi a minőséget.

Kellemes futást!

2011. márc. 29. 15:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 29. 15:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy, és széles csípőd van (itt nem arra gondolok hogy nagyon szélesnek kell lennie, simán nőies szélesség is elég), mindenképpen fog fájni a térdet és ropogni fognak az ízületeid. A fiús alkatú nőknél (akiknek nagyon keskeny a csípőjük) nincs ilyen probléma. Sokat mondják azért fáj a térdük mert aszfalt. A fenéket. Szélesebb szöget zár be a térdük a nőies csípőjű nőknek, ezért ha homokban vagy akárhol futsz fájni fog.

Ha férfi vagy vagy fiús alkatú nő, nem szóltam.

2011. márc. 31. 10:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos az első kategóriába tartozom.Akkor ne is fussak?Vagy milyen cipőt ajánlanál?Azért akármilyenben mégsem jó aszfalton futni,ha széles a csípőm,ha nem.Vagy nem így van?
2011. márc. 31. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez egy orbitális baromság amit az előző írt,el ne hidd kérdező.

Annyira hülyeség,hogy nem is fogom megmagyarázni miért az,aki tanult ortopédiát az nem lát összefüggést a széles csipő és a térdfájás között.

Kérdezőnek : szerintem a nike megbizható márka, kérd az eladók segítségét,hogy milyen lenne a legjobb a te lábboltozatodhoz,mert ez sem mindegy. Aszfalton semmi esetre se fuss,legjobb a salakon,ha arra nincs lehetőséged akkor földúton,erdőben stb

2011. márc. 31. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki azt az orbitális baromságot írtam. 11 éve futok, jó futócipőben, füvön, aszfalton soha, jó bemelegítés és lazítás mellett, csak azóta enyhült a térdfájásom mióta izület- és porcvédőt szedek. De így sem a legjobb. Na akkor a kisokostól várom. Miért? Ha tudsz nekem ennél jobb magyarázatod, örömmel várom.

Amúgy nem azt mondtam hogy ne fuss, esetleg gyors séta, vagy nagyon lassú futás és ne sokat.

2011. márc. 31. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Az ortopéd orvos tud jó magyarázatot adni neked,én nem fogok ugyanis én nem akarok téves infromációkat továbbadni,akkor sem hogyha van némi fogalmam fizoterápiás dolgozó lévén..

Egyébként gerinc,csipőizület,térdizületi probléma miatt fájhat a térdizületet futás közben,de ennek nincsne köze ahhoz hogy milyen széles a csipőd. Megjegyzem én nem futok 11 éve,de sosem fáj a térdem pedig széles a csipőm.

De ha józan paraszti ésszel átgondolod ,akkor te is belátod,hogy a csipőszélességnek semmi köze a térdizülethez.Ha ez igy lenne én járni sem tudnék,mert tipikus körtealak vagyok (és még jónéhány embertűrsam igy lenne) . Rossz tartástól és futástechnikától viszont fájhat akkor is ha egészséges vagy és akkor is ha 11 éve futsz.

2011. márc. 31. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!