Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőterem (több kérdés is lenne)?

Edzőterem (több kérdés is lenne)?

Figyelt kérdés

1. Budapesten olcsó, jó edzőterem?

2. Ez kicsit hosszú lesz. Szóval shuntom van (aki nem érti miez nézzen utána..) a doki azt mondta nyugottan járhatok de ne eröltessem meg magam nagyon mert kiszakadhat a hasi szár :S Anyám mégis halálra aggódja magát hogy jaj, mivan ha mégis? (Ismerem magam, tudom a korlátaimat, tudom hol kell megálljak).

3. Rúgtak már, hasba és fejbe is labdával (véletlen illetve egyszer direkt is.... de ebbe most nem folyok bele) a lényeg az hogy semmi bajom sem lett ezzel kapcsolatban.

4. A Tescoba melózok ahol néha 10-15 kg-os dolgokat kell polctetőről levenni.... anyám itt is parázott eleinte de aztán erre már nem mondja... szerintetek jogosan aggódik ennyire?

2012. okt. 18. 21:31
 1/2 A kérdező kommentje:

egy lemaradt:

5. Mennyi átlagba egy jegy? (mennyit érdemes kiadni)

2012. okt. 18. 21:32
 2/2 anonim válasza:
szerintem használj övet..kevés súlyt..max haskőtöt?
2012. okt. 19. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!