Nektek is napról napra változik a forma vagy csak velem van így?
Figyelt kérdés
egyszer feszesebbek az izamim,van amikor ilyen erneyedt puha vagyok nem túl jó,ezeket mik okozzák,veletek is van ilyen?2012. okt. 18. 20:30
1/11 anonim válasza:
Persze hogy van. Változik az izmok glikogén feltöltöttsége és ezáltal a kötött víz tartalma is.
Az ember nem robot, hogy mindig ugyanúgy nézzen ki.
2/11 A kérdező kommentje:
de tegnap jól néztem ki feszes voltam ma meg kicsit puha petyhüdt a mellem meg mindenem ezt mi okozhatja?én hogy tudom szabályozni a glikogén feltöltést?zabáljak állandóan szőlőcukrot?vagy hogy lehet védekezni ezek ellen a napok ellen?:D
2012. okt. 18. 20:41
3/11 A kérdező kommentje:
tiszta ideg vagyok ilyenkor:D
2012. okt. 18. 20:49
4/11 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson cukrot nyomni edzés utáni időponton kívül. Tömeg kell még rád és akkor nem gond egy pici változás. Emiatt ne idegeskedj, mert az nem tesz jót az anabolikus folyamatoknak.:)
5/11 A kérdező kommentje:
van rajtam tömeg:Dtudom csak edzés után nyomok
2012. okt. 18. 20:55
6/11 *Glissade* válasza:
Szerintem csak beképzeled:D
8/11 anonim válasza:
Nem csak beképzeljük Glissade. Most voltam nézőként versenyen és elképesztő, hogy órák alatt is mennyit változtak egyesek. Délelőtti színpadralépéskor pár testépítő még lapos és/vagy vizes volt, délután pedig pengeélesek lettek a további ch töltéstől. Több kategóriában is indult több versenyző, így ez jól mefigyelhető volt.
9/11 anonim válasza:
Ez teljesen érthető. Ha nincs precíz étrended, akkor sok változást fogsz tapasztalni, de ha minden nap ugyan azt és ugyan abban az ütemben viszed be akkor nem lesz ilyen para. Én pl reggel lapos vagyok, aztán betöltök, utána edzés, megint lapos vagyok, visszatölt és szépen újra feszes lesz. Nem kell ettől beszarni. :)
10/11 anonim válasza:
akkor izgulj inkább ha a pélóddal kezdődik el ez a probléma.
ernyedt és puha,amikor működnie kellene pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!