Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tetoválással merjek tesizni?

Tetoválással merjek tesizni?

Figyelt kérdés
tegnap csinálták meg, még fáj kicsit, meg hajolgatni is, az oldalamon van, 15 cm. 3 tesim lesz a héten. negatív válaszokat nem kérek

2012. okt. 15. 21:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
akkor csináltatok tetoválást , amikor nekem jó. szerintem meg nyáron még rosszabb.. és úgy gondolom, hogy ennél hülyébb kérdések is vannak ezen az oldalon, de tényleg odaírtam , hogy nem kérek negatív válaszokat, mert nem vagyok kíváncsi az ilyen fajta bunkó válaszokra :) attól, hogy kérdezek valamit, amit hülyeségnek tartasz, nem kell rögtön ilyen választ írni hozzá.
2012. okt. 16. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazad van. Ha más hülye, akkor te is lehetsz az:)
2012. okt. 16. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Én tesiztem pedig bokámtól a combomig volt a lábam frissen tetoválva. Engem nem idegesített meg semmi, igaz eltelt több mint 24 óra mert vasárnap délelőtt lett megcsinálva és hétfőn 6. órába volt tesi.

Egyébként nálunk nem szólták le az embert ha ki volt tetoválva. Én épp tesin szertorna versenyre gyakoroltam, tornadressz volt rajtam, és emlékszem amikor az igazgató bejött beszélni pár szót a tesitanárral aki felkészített minket, akkor láttam hogy nagyon bámulja a lábamat. Erősen biztos voltam abba hogy kapom a lecseszést mert az igazgatónk allergiás arra ha egy "gyereknek" tetoválása van, attól független hogy akkor már régen 18 éves voltam Odajött, kérdezte hogy az tetoválás-e én mondtam hogy igen, gondoltam kár tagadni hogy csak ideiglenes lemosható, meg csak festett, meg izé. Na akkor megjegyezte nekem megmondta hogy nem szereti a tetoválást ezért meg azért de azt kimondta picit halkan de érthetően hogy "ku..va jól néz ki".

2017. dec. 30. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!