Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol szedése?

Danabol szedése?

Figyelt kérdés

Na tehát három éve járok konditerembe és egy éve thai boxolok mellé.

Kb. mikor kezdtem 55 kiló voltam, most 78 vagyok és 175 centi. A küzdősport miatt nem tudok olyan jól fejlődni és az egyik haverom ajánlotta a danabolt. Az ő edzője szerzi, aki egyébként versenyző is.

Kaja rendben (nem fogom leírni, de tényleg az).

Igazából nem akarom túlzásba vinni, letolnék egy 200 szemes kúrát azt annyi. Szedés/levezetés még megbeszélés alatt.

Szerintetek?

2012. okt. 15. 18:17
 1/7 dirtboy ***** válasza:

szerintem semmi értelme ilyen szennyel károsítani magad a semmiért.

még csak versenyezni sem akarsz nem hogy megélhetés szerűen testépíteni akkor meg mi értelme bevállalni a káros mellékhatásokat.

egyébként a danabol meg csak vizesít,lóf asz izom fog felmenni rád.

2012. okt. 15. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Felmegy rág 5-6 kiló, ami utána nem fog megmaradni. Semmi értelme ennek a vizesítő cuccnak. Amit koxal megszerzel azt később nem tudod naturálban megtartani.
2012. okt. 15. 18:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Korábban csináltam kreatin kúrákat, az első után megmaradt kb 3 kg, viszont az utóbbiakon szinte semennyi. Ezt csak azért írtam, mert ha szedném a danabolt, akkor az erőnövekedésnek köszönhetően nagyobb súlyokkal tudnék dolgozni (és nem lennék olyan fáradt), vagyis jobban növekednék és 200 szem nem csapna meg egészségügyileg vagy mégis?
2012. okt. 15. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet tudni. Van aki évekig tolja és semmi gondja (mármint évi több kúra), van akinek meg egytől is lesz valami gondja. Kár kockáztatni szerintem.

A kajádat kellene rendbe tenni, olyan nincs hogy 3 év után nem tudsz fejlődni csak koxal.

2012. okt. 15. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld kicsit feljebb vinni mondjuk a szénhidrátodat első körben, de a fehérjét is célszerű. A küzdősport sok energiát felemészt és ha ezt nem számolod bele a napi kalóriabevitelbe, akkor persze, hogy stagnálni fogsz. Így, ha a kalóriapluszodat "le-thaiboxozod" gyakorlatilag szálkásítasz non-stop. Szerintem. :)
2012. okt. 15. 19:52
 6/7 anonim válasza:

Mi a francnak akarsz doppingolni?

Egyrészt a dopping élsportolóknak való, akik pénzt kapnak a teljesítményükért és vállalják az ezzel való kockázatokat, nem pedig hobbisportolóknak.

Továbbá honnan tudod biztosan, hogy a küzdősport miatt nem fejlődsz? A kajálásod rendben? Megvan a kilónkénti 2 gramm fehérje? Mert ha nem, lószart se fogsz érni a szteroiddal, ráadásul a szteroiddal való fejlődéshez még többet kell kajálnod, hogy a plusz fehérjék be tudjanak épülni. Ha nem eszel rendesen, totális pénzkidobás az egész.

Milyen az edzésprogramod? Ugyanazt csinálod már 2 éve? Ez is lehet a probléma, nem adsz már elég stimulációt az izmaidnak és hozzászoktak a terheléshez. Az edzésprogramot folyamatosan változtatni kell időről-időre és pihenőt is kell tartani.

Inkább a fenti két dolgon kéne erősen meditálnod, nem tönkrekúrnod a szervezeted.

2012. okt. 15. 21:24
 7/7 anonim válasza:

"Na tehát három éve járok konditerembe"

Ezt meg csak most olvastam el. 3 év edzésmúlt az kutyaf*sza. 3 év alatt nem lehet a határt elérni, a koksz olyanoknak kell, akik minimum 5+ éve edzenek (de inkább 10 !), helyesen táplálkoznak és már elérték a fejlődésük természetes határait. 3 év semmi.

2012. okt. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!