Danabol szedése?
Na tehát három éve járok konditerembe és egy éve thai boxolok mellé.
Kb. mikor kezdtem 55 kiló voltam, most 78 vagyok és 175 centi. A küzdősport miatt nem tudok olyan jól fejlődni és az egyik haverom ajánlotta a danabolt. Az ő edzője szerzi, aki egyébként versenyző is.
Kaja rendben (nem fogom leírni, de tényleg az).
Igazából nem akarom túlzásba vinni, letolnék egy 200 szemes kúrát azt annyi. Szedés/levezetés még megbeszélés alatt.
Szerintetek?
szerintem semmi értelme ilyen szennyel károsítani magad a semmiért.
még csak versenyezni sem akarsz nem hogy megélhetés szerűen testépíteni akkor meg mi értelme bevállalni a káros mellékhatásokat.
egyébként a danabol meg csak vizesít,lóf asz izom fog felmenni rád.
Ezt nem lehet tudni. Van aki évekig tolja és semmi gondja (mármint évi több kúra), van akinek meg egytől is lesz valami gondja. Kár kockáztatni szerintem.
A kajádat kellene rendbe tenni, olyan nincs hogy 3 év után nem tudsz fejlődni csak koxal.
Mi a francnak akarsz doppingolni?
Egyrészt a dopping élsportolóknak való, akik pénzt kapnak a teljesítményükért és vállalják az ezzel való kockázatokat, nem pedig hobbisportolóknak.
Továbbá honnan tudod biztosan, hogy a küzdősport miatt nem fejlődsz? A kajálásod rendben? Megvan a kilónkénti 2 gramm fehérje? Mert ha nem, lószart se fogsz érni a szteroiddal, ráadásul a szteroiddal való fejlődéshez még többet kell kajálnod, hogy a plusz fehérjék be tudjanak épülni. Ha nem eszel rendesen, totális pénzkidobás az egész.
Milyen az edzésprogramod? Ugyanazt csinálod már 2 éve? Ez is lehet a probléma, nem adsz már elég stimulációt az izmaidnak és hozzászoktak a terheléshez. Az edzésprogramot folyamatosan változtatni kell időről-időre és pihenőt is kell tartani.
Inkább a fenti két dolgon kéne erősen meditálnod, nem tönkrekúrnod a szervezeted.
"Na tehát három éve járok konditerembe"
Ezt meg csak most olvastam el. 3 év edzésmúlt az kutyaf*sza. 3 év alatt nem lehet a határt elérni, a koksz olyanoknak kell, akik minimum 5+ éve edzenek (de inkább 10 !), helyesen táplálkoznak és már elérték a fejlődésük természetes határait. 3 év semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!