Elfogadnád Ronnie Coleman testét?
Figyelt kérdés
fénykorában,ha igen miért?ha nem miért?:D2012. okt. 14. 20:40
11/20 A kérdező kommentje:
l.eszarom hany kilos tesa nekem nem tetszik
2012. okt. 14. 20:57
12/20 anonim válasza:
Inkább Ronnie mint Donelly? te tudod:)
13/20 anonim válasza:
nem.
mert láttam mozogni,menni egy dok filmben.
lassított felvételben megy,alig tud mozogni,és úgy izzad,mint egy ló.
meg 8 hónapos terhes hasat sem szeretnék magamra.
ettől függetlenül a színpadon,mint extrém érdekességet,úgy jó megnézni egy ilyen szélsőséges furcsaságot.
régen voltak a vándor szörny cirkuszok,sziámi ikrekkel,szakállas nővel,most meg vannak az extrém óriás izom bemutatók:).
14/20 A kérdező kommentje:
jol nez ki a donelly is csak elsőre nem kelti azt a kolosszus hatást mint coleman,én azt szeretem minél nagyobb a tömeg
2012. okt. 14. 21:06
15/20 A kérdező kommentje:
melyik dokumentum filmbe?
2012. okt. 14. 21:06
16/20 anonim válasza:
nem tudom a címét,de akkor még rendőrként dolgozott,és bemutatták egy egész napját kb másfél órában.
járőrözött meg minden.
falta a csirkemellet a járőr kocsiban natúrban,csak valami kevés szószt öntött rá,gondolom,hogy jobban csússzon.
17/20 A kérdező kommentje:
mennyi csirkét élhetett fel az ember:D:D
2012. okt. 14. 21:22
18/20 anonim válasza:
19/20 MrPifta válasza:
105 kiló? sovány. Annál még én is több vagyok. És a formája se jó, nem elég puha...
20/20 anonim válasza:
Úgy is elfogadnám Ronniet hogy vannak bajai és lesznek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!