Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valami sportot keresek amin...

Valami sportot keresek amin velem egy korú lányok vesznek részt! Van vmi nekem? 13/L

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és szeretnék valamit sportolni amire velem egy korú lányok járnak!Legfőképpen táncolni szeretnék (hip-hop meg ilyenek)Az úszást hanyagoljuk :/ Nem vagyok valami hajlékony sem...A wellDance-en gondolkozom csak nem tom mennyibe kerül.

Havi 7000 FT-t szánok rá :)

Pls segítsetek!!Köszi

2012. okt. 11. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Sport helyett harcművészeti képzés. Ez tagadhatatlanul szükséges minden hozzád hasonló korú lánynak, és találhatsz olyan gyerek edzéseket ahová járnak.
2012. okt. 12. 11:21
 2/3 aikiboxer ***** válasza:

Ha pesti, főleg észak-pesti vagy, kukkants be hozzánk es próbáld ki a bokszot. www.kellnerboxklub.hu

Jár legalább 5 korodbeli lány, pl. az enyém is. :)

2012. okt. 14. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Kosarlabda,atletika,foci,tanc.Nalunk ezek vannak a suliban.A tanc szerintem jo otlet.14\L
2012. okt. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!