Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tud olcsó fehérje...

Valaki tud olcsó fehérje port, ami Angliában is beszerezhető?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most költöztem ki angliába 1évre.Először fogyáshoz,szállkásításhoz szeretném használni a port,utána valószínüleg tömegnöveléshez is.

20/L

2012. okt. 7. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ott szerintem tudnál szerezni Myprotein márkájú fehérjéket, de tuti megtalálhatók a világmárkák is, pl Dymatize, BSN, Muscletech, Optimum, Gaspari, stb.
2012. okt. 7. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi a választ.De a világmárkák elég húzós árban vannak,nem?:(
2012. okt. 7. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik húzós árú. Nálunk is az Optimum, BSN és a Muscletech ami drága, de a California fitness, Twinlab, Gaspari, Dymatize, VPX elég jó áron van, főleg, ha az árakkal nagyon elszállt Scitec-hez hasonlítjuk, ami mesze nem világmárka, csak nálunk piacvezető.

De ajánlottam egy nagyon jó UK márkát (Myprotein), nézd meg, elég olcsó és nagyon tuti.

[link]

2012. okt. 8. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Monteznek igaza van. Angliában az első számú tápkieg lelőhely a Myprotein. Óriási a felhozatal, mindent meg tudsz vásárolni. Minőségi és jó árban van. Az amcsi cuccok ott is nagyon drágák, mint mindehol, ami természetesen, mivel csak nyáron több márka is többször emelt árakat. És valószínüleg ez a tendencia nem áll meg.
2012. okt. 8. 09:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nagyon koszi,ezek tenyleg egesz jo arban vannak,es izekben mit javasoltok?:) Mert nekem nincs jo tapasztalatom ezekkel az zesitett porokkal(par evvel ezelott ittam turbod. port es az ota a vanillia szagatol is rosszul vagyok,annyira rossz ize vol XD )A csokis gondolom jo es abananos milyen?
2012. okt. 8. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én mindenben csokisat vagy vaniliásat veszek.:)
2012. okt. 8. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért vannak az egy adagos kivitelek (ha megnézed a Myprotein) oldalát, hogy megvezed és kipróbálod.

Ha egyáltalán a Myproteinről beszélgetünk.

2012. okt. 8. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen myproteinről beszélünk.Szerintetek megéri kiadni havi +800 azért hogy ízesített legyen a cucc és 1-2%al több benne a protein?Vagy nem?Az 10kgnál 9000ft felett van
2012. okt. 9. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt már neekd kell eldönteni, hogy az íztelen, semleges ízű, adalékanyag menteset veszed, vagy sem. Egyébként én vennék egy semleges ízűt 5kg-osat, és vennék mellé külön nkapható ízeket, ccsokit és vaniliát. Így, ha nem jön be akkor ízesíted.
2012. okt. 9. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!