Dirtboy már nem edz!?
sztem kérdezd meg tőle.
Elég sok kérdésben megtalálod a válaszát.
nem ismersz mert nem híresztelem hogy ki vagyok,sőt nem is vagyok már gyerek.
már nem edzek,munka végett másrészt pedig autót is törlesztek tehát se időm se pénzem edzeni.
munkám miatt nem sokat tudok enni és mivel már lesza rom ezért azt a részét eltaláltad hogy szépen le épültem.
milyen színű felső volt rajtam?
nem tudom a haverjaid honnét tudják hogy én kivagyok de van egy gyanúm hogy a pultosnak járt el a szája,már ha tényleg engem láttál.
egyébként nem mindjárt indulok oda aztán bizonyítás képen kijöhetsz.
egyébként a munka minatt épültem le elég látványosan,na nem mintha valami nagy lettem volna de mivel egyébként is nehezen hízó típus vagyok ezért a megszerzett izomzatot nagyon hamar elveszítem egy ilyen 180fokos fordulattal mint amilyet nem rég vett az életem.
kérdezted a munkám.
változó,egyenlőre elektronika sz arságokat rakok össze az ericsson cégnek,aztán lehet hogy később más osztályra tesznek át és mást csinálok.
a cég ahol dolgozok fém lemez megmunkálással foglalkozik egyébként.
22éves vagyok nem 23.
23 majd november második felében leszek.
ja egyébként bizonyítás kép ide ne írj le semmi személyes infót rólam,max privátba.
továbbra sem szeretném ha mindenki ismerne,abból tuti zaklatás lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!