A futópad mennyire hangos pl. panelban?
Figyelt kérdés
Van valami zajcsökkentő benne, vagy ahogy futsz az brutálisan lehallatszik?2012. okt. 7. 04:07
1/3 anonim válasza:
Mi családiházban használjuk, és bizony hangos. A gép maga nem, de ha elkezdesz rajta futni, hát... Panelban lehet nem köszönik meg a szomszédok.
2/3 dirtboy válasza:
panelban szerintem meglincselnek érte mert lehet akármilyen csúcs szuper padod az bizony elég hangos egy panelban.
3/3 A kérdező kommentje:
Ismerősnél láttam korábban, de nem mertem megkérdezni mit szól az alsó lakó érte. Arra gondoltam, ez lehet probléma náluk, és esetleg ezért nem is használják, nem idegesítettem fel őket ilyen kérdéssel :)
Köszi
2012. okt. 7. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!