FLEX Gym - Hangos zene ellen tegyünk együtt! SEGÍTSÉG! Lehet segíteni?
Figyelt kérdés
Segítségeteket kérem! A Flex gym - ben (flexgym.hu) edzek, és -szerintem- egészségre ártalmas hangerővel szól a zene délelőtt, de különösen 18 órától! Már többször kérték a vendégek, és edzők is, de állítólag a tulaj nem hajlandó halkabbra venni, és az alkalmazottakat is kirúgással fenyegeti, ha lehalkítják a zenét! Segítsetek, kinek lehetne bejelenteni, és hol? Hol lehetne névtelenül feljelenteni? Hol lehetne úgy feljelenteni, hogy szimpla látogatóként érkezzenek az ellenőrök, mert ha odajön valaki zajmérővel, akkor simán lehalkítják addig a zenét! Segítsetek, mert így borzasztó! Csak azért járok oda, mert a szomszéd utcában lakom! SEGÍTSETEK! Név és tel szám, meg email címek kellenének, hogy hol lehet bejelenteni a tartós, és szándékos egészségkárosító zenesugárzást! Szerintem jogdíjakat sem fizet a lejátszott zenékért, ezt hol lehet bejelenteni, hogy megvizsgálják?2012. szept. 18. 19:53
3/9 anonim válasza:
Nem mész oda. Ahogy a többiek sem, ezt beszéld meg velük. Kezdjetek sztrájkba. Ha nincs fizető vendég, akkor biztosan észbe kap. De amúgy nem hiszem, hogy belehalnál, ha egy kicsit utazni kell az edzésig...
4/9 anonim válasza:
Nem kötelező oda járni, szerintem így nem jelentheted fel.
5/9 anonim válasza:
Ez fura, mert a terem van a fizető vendégért, és nem fordítva.
6/9 anonim válasza:
Nekem ennek kicsit provokáció szaga van, de mindegy.
Miért nem mész át máshová - tuti máshol is van terem, nem csak ez az egy, max. nem egy percet sétálsz hanem hármat.
7/9 kovpet válasza:
Igen, menj máshova. Vagy füldugó. :)
8/9 anonim válasza:
Csezdmeg odamész az Ádámhoz, vagy a Mikihez, és megkéred, hogy légyszi, picit halkítsátok már le. És láss csodát, le fogják. egyébként NEM megy hangosan a zene, kivéve, ha Friday Pump aParty van, de akkor buli jelleget ölt az egész terem, és ez a cél. De odaállhatsz olyankor is a hangfalak mellé, nem lesz tőle halláskárosodásod. Én már azóta edzem ott, mióta megnyitottak, és nekem soha nem volt problémám a hangerővel. Néha egy-egy személyedző megkéri, hogy ne kelljen a kuncsafttal hangosan beszélni, és mivel jóban vannak egymással, ezt meg is teszik. Egyébként meg ne próbálj meg jogászosat játszani, ha nem értesz hozzá, és ne jelentgess fel senkit. A kérdés meg arcátlanul provokatív és lejárató, de ezt te is tudod, a fentieket azoknak írtam, akik még a kérdést olvassák.
9/9 °:Amigo:° válasza:
Most komolyan.... nem a zene miatt járunk le. Sírva könyörgöm! Húzzál máshova, mert így is túl sokan járnak le, sokszor telt ház van az 50 kilós papucsos gyökerek miatt, akik mind a kézisúlyzóknál pofáznak hármasával.
Én sem szeretem a túl hangos zenét (főleg ami ott megy ) de ha ezen múlik tekerjék még följebb !
Menj a MOM -ba.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!