Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Stanazolt lehet repulogeppel...

Stanazolt lehet repulogeppel hozni amerikaba?

Figyelt kérdés

SZiasztok, az ismerosmmel szeretnek ide amerikaba hozatni stanazolt kb 4 dobozzal es azt szeretnem kerdenzi hogy lehet-e? vagy az tul sok lenne??

Ha at is vizsgalnak a csomagjat az illetonek akkor is bele tudnak szollni?

Eggyaltalan legalis a stana? meg annyi hogy dobozos, gyogyszer formaban.

Csak ertelmes valaszokat varok, a helyesirasi hibakat le....om koszi szepen!!!

2012. okt. 5. 02:54
 1/5 JayC ***** válasza:

úgy tudom, hogy itthon doppinglistás termék, tehát elvileg nem lehet, de ilyen kis mennyiségbe nem lesz gond sztem.

de nem tudom mennyire jó ötlet innen stanazolt kivinni, mert biztos valami szart fogsz kapni, nem nagyon van már eredeti...ha kint laknék biztos nem innen rendelnék.

2012. okt. 5. 06:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek, egyrészt 4 dobozzal már szerintem lehet egy doppinglistás termékkel bukta, másrészt kint is kapsz, lehet, hogy olcsóbban és még stana is van benne, nem mint itthon, ahol felütik metiltesztóval.
2012. okt. 5. 07:16
 3/5 anonim ***** válasza:

meg is látogatod majd a sitten a haverodat, ugye?

ha nem tudod idazolni, hogy orvosi céllal van nálad, drogcsempészettel vesznek őrizetbe.

2012. okt. 5. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Amennyiben még többször is szeretnél a jövőben amcsiba utazni, ilyennel ne kockásztassál. Elveszik ha megtalálják.
2012. okt. 5. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
A cucc az tuti nem kamu mert ismerem ahonnan szarmazik mar vettem tolle mindeggy… Annyi van amugy hogy 8 honapja lakok itt s meg nem nagy tapasztalotom van az itteni emebrek megbizhatosagaban szoval inkabb tolom tisztan, protein meg chicken breast + brutal edzes, ez a normalis es hosszantarto nemde?! De azert koszi szepen fa..a sracok vagytok ;) bye es telleg thank u!
2012. okt. 6. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!