Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az a kérdésem h nem igazán...

Wilcoxa kérdése:

Az a kérdésem h nem igazán gyúrtam még komolyan de szeretnék hízni! 18 vagyok és h Szedhetek e danabolt és egyéb hasonló dolgokat?

Figyelt kérdés
Van e mellék hatásuk? Mert 1 apró probléma h nagyon válogatós vagyok!

#Edzés!
2012. okt. 4. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kérdező, ezt is leírtam, hogy tömegnövelő étrend kell, sőt azt is, hogy rakod össze, valamint linkeltem étrendeket is. Akkor mi nem világos még mindig?

Edzés utánra pedig tejsavóprotein kell és 50g gyors szénhidrát, pl dextróz, vitargo, supercarb fast stb. De vehetsz kész tömegnövelőt is, csak az gazdaságtalanabb

Proteinek:Whey C6, Peak whey fusion, Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof., Biotech nitro pure whey gold, California fitness 100% whey, Dymatize Elite whey, Twinlab whey fuel, VPX Syngex, stb

Ha mégis tömegnövelőt szeretnél, akkor olyat válassz, amiben legalább 30% a fehérjetartalom. Pl: Scitec Volumass 35, HiTec HI-Anabol Gainer, VIP Delux- All-In-One , Pro Nutrition GFX8, Jumbo prof., Dymatize hi protein gainer, BSN true mass, Isomass extreme gainer, Gaspari real mass, stb..

2012. okt. 5. 07:07
 12/16 Sznofru ***** válasza:
Rajtad a kox sem segítene. Azért kell egy minimális intelligencia ehhez a sporthoz.
2012. okt. 5. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
válogatós vagy? megszoksz vagy megszöksz:)
2012. okt. 5. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
A Danabolt tudtommal arra használják, hogy a malacokat hízlalják a vágóhíd előtt. Ha rosszul tudom, bocsi.
2012. okt. 6. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az a Napozim... Valaki, aki tudja, megmondaná?

Előző voltam.

2012. okt. 6. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy arra is használják, csak elárulok valamit:

Naposim, Danabol, régi magyar Nerobol, Methandrostenolon. Ezekben tudod mi a közös? Hogy mindegyiknek methandienone a hatóanyaga, csak más-más gyógyszergyár termékei, illetve némelyiket már nem gyártják.

2012. okt. 6. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!