Mással is van olyan, hogy a nagyobb méretei miatt túlsúlyosnak nézik, pedig nem kövér?
Rendszeresen előfordul velem, hogy nagy méreteim, miatt túlsúlyosnak néznek, kövérnek hisznek, pedig nem vagyok túlsúlyos, csak vastag izomzatban.Nem testépítő vagyok, bár végzek súlyzós edzést a küzdősport mellé erősítéshez és a táplálkozásra is kb 1,5 éve odafigyelek, mióta tisztában lettem a sporttáplálkozás alapjaival.
Főleg bő ruhában fordul elő, hogy kövérnek hisznek, van, hogy be is szólnak, nem igazán értem, mert én azért ruhában sem keverem össze Jay Cutlert a nagy fogyás egyik résztvevőjével.
a testzsírom 14% körül van, 183 cm vagyok és 105 kg.
Vélemények?
szerintem nem az a gond,hogy nem mondja el,hanem a kérdés feltevésekor-lehet most is-fingja nem volt,hogyan mérik a testzsírt rendesen,ezért írta ezt a tököm tudja mi tengerészgyalogos testzsír értéket,ami biztosan nem fedi a realitást.
a valóságban meg van neki mondjuk 28-30%,vagyis hájas,csak még nem látott szálkásan izmos embert ezért van tévhitekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!