Mással is van olyan, hogy a nagyobb méretei miatt túlsúlyosnak nézik, pedig nem kövér?
Rendszeresen előfordul velem, hogy nagy méreteim, miatt túlsúlyosnak néznek, kövérnek hisznek, pedig nem vagyok túlsúlyos, csak vastag izomzatban.Nem testépítő vagyok, bár végzek súlyzós edzést a küzdősport mellé erősítéshez és a táplálkozásra is kb 1,5 éve odafigyelek, mióta tisztában lettem a sporttáplálkozás alapjaival.
Főleg bő ruhában fordul elő, hogy kövérnek hisznek, van, hogy be is szólnak, nem igazán értem, mert én azért ruhában sem keverem össze Jay Cutlert a nagy fogyás egyik résztvevőjével.
a testzsírom 14% körül van, 183 cm vagyok és 105 kg.
Vélemények?
Mutass képeket magadról. Úgy tudnánk hasznosat írni.
A 183-hoz a 105 sok lehet, és lehet, hogy a 14% sem 14%, hanem több.
Naturál max. 80-90 kg-ig tudnál felmenni, kellene kép, hogy lássuk, mi a pálya.
Nem értem miért ne lehetnék 105 kg naturálban, nem 60 kg-ról indultam, különböző az emberek csontsűrűsége/izomsűrűsége.
A 14%-ot a tengerészgyalogos módszerrel számoltam, csak az a lényeg, hogy nem keltek zsíros benyomást, úgyhogy nem értem...
ezt a tengerész gyalogos testzsír mérést nem ismerem.
szerintem mérj rendesen bőrredőt is,és akkor tudni fogod.
de van egy ilyen,hogy adonisz arány.
abban leírják,hogy ha a derekadhoz,magasságoshoz képest túl széles a vállad,akkor ruhában kövér benyomást fogsz kelteni.
183 magas vagy, 105kg, 14% zsír. akkor elvileg zsírmentes tömeged 90 körül lenne. hát ez meglehetősen gyanús nekem, testépítőnek is elmehetnél... igaz valóban más az emberek csontsűrűsége, és egyéb tényezők is befolyásolják a testúlyt, de akkor is érdekes ez nekem.
mellesleg az arc általában sokat elárul, lehet látni, hogy egy emberen hozzávetőlegesen mennyi zsír van, akármilyen ruhában is legyen.
Te vagy nagyon zsíros vagy, vagy nem vagy naturál...
Én 2,5 éve edzem 90kg vagyok 185cm-esen és még így is van rajtam jócskán zsír...szóval valamit nem mondasz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!