Tényleg van olyan, hogy valaki azért nem fogy tovább, mert hirtelen kezdett el sportolni?
Egyik osztálytársam régebben elég duci volt, és kb 2 éve jár valami fitnesz akármire és bár fogyott elég sokat, még mindig nem mondható valami vékonynak. És egyszer tesi órán egy csaj megjegyezte, hogy -Reni amúgy csinos lenne, csak túl hirtelen kezdett el sportolni, és ezért nem tudott lemenni róla a zsír.
Most úgy őszintén, én nem nagyon értek az ilyenekhez, de szerintem akkora bazi nagy baromság ez...Olyan (legalábbis szerintem) egyszerűen nincs, hogy valaki hirtelen kezd el sportolni, miért, ha én most úgy döntök, kosarazni fogok, előtte minden nap jógáznom kell, hogy felkészüljek rá? Azért nem hiszem..
De azért kíváncsi vagyok, szerintetek tényleg létezik-e ilyen.
Ennek nincs köze a régi tömegnövelés vagy szálkásítás vitához (gyarapodhat az izom fogyás közben, ha valaki elég túlsúlyos). A valami fitnesz nyilván nem testépítés, nem is várható, hogy növekedjen az izomzata. A gyors kezdés értelmetlen, valóban nem kell jógázni kosarazás előtt. Inkább arról lehet szó, hogy olyan és annyi mozgást végez, ami megnöveli az étvágyát és ha ehhez nincs megfelelő étrendje, akát hízhat is.
Az is lehet, hogy most is fogy, csak lelassult a folyamat. A lényeg az, hogy heti 3xfél óra ugrálás nem sok zsírt éget, de növelheti az étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!