Van értelme egy ilyenre beruházni? (gyúrás)
Máshol láttam 12k-ért is. Árban szerintem teljesen korrekt, szerintem ruddal együtt ha megpakolom megközelítőleg 40kg lehet. Kezdésnek számomra tökéletes. Azon kívül jó egykezes gyakorlatnak is. Könnyen tárolható, és idővel 55kg-ig bővíthető a rúd, az nekem itthoni felhasználásra tökéletes is.
Fontos nincs fekvőpad, anélkül tolnám, az nem tudom mennyire baj. Sajnos az nem fér el. Tudom menjek el konditerembe. Majd fogok is, de egyelőre nincs rá időm, és itthon házilag elkezdenék egy kis alakformálást. Nem várok komoly eredményeket, én már egy kis átalakulásnak is örülnék
én nem venném meg.
indok
gumis tárcsát nem szeretem
a rúd túl rövid és üreges fos
kézi súlyzó rúd szintén csak egy cső
6,8kilós tárcsa meg mi a f aszom?
5 vagy 10kg,mi az hogy 6,8?
szerintem léynegtelen h gumis vagy nem, üreges vagy nem, 6,8kg.-os vagy kerek kg-os...:D, az számít mekkora a súly, és mennyire kényelmes a gyakorlatokhoz.
a konditermesek olyan kényesek! :D (én is járok terembe)
a baj inkább az hogy az a 40 kiló nem sokat ér, bicepszre, triszepszre jó, de msára nem igazán lesz elég hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!