Maradandóan szétcsesztem az ízületem?
Figyelt kérdés
Fegyencedzést csinálom már egy jó ideje + egyéb test súllyal való edzést és múltkor 1 kézzel felhúztam magam 2x kb egymás után. Ment, de fájt utána a könyököm )gondolom az ízületem)... Az a kérdés, hogy ha eleget pihentetem akkor helyrejön? Nagyon remélem mert elég sok munkám van benne :)2012. szept. 25. 21:41
1/2 *Glissade* válasza:
Igen, ha pihenteted helyre jön:) Máskor figyelj rá, hogy ne terheld tulságosan túl.
2/2 anonim válasza:
Igen helyre fog jönni de kimélned kell minden képpen illetve nem ártana azért egy orvoshoz elmenni nem e nagyobb kárt is tettél magadba.
Ő jobban tudna neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!