Mit tehetek azért, hogy ilyen legyen a hátam a mostani "v" helyett?
Az a helyzet, hogy a hátam nagyon V alakú . Már jó ideje eddzek , boxolok is szóval ANNYIRA amatőr nem vagyok.
Ez a V alak nekem nem nagyon tetszik szeretnék ezen változtatni már ha lehetséges. Sokkal jobbnak találom és azt szeretném ,hogy ne V alak legyen hanem normális arányosan szélesedő.
/Másrészt meg mitől olyan hihetetlen ez? Nem állítottam hogy ilyen meg olyan hátizmaim vannak csak azt ,hogy milyen a formájuk és hogy nem tetszik a testemen ez az aránytalanság./
amit linkeltél képek azok teljesen jók,miért aránytalan neked?
ha meg rá álltál hogy izomtömeget növelsz meg minden ami csak kell akkor meg nem értem hogy mit csodálkozol azon hogy olyan a hátad amilyen.
ez kb olyan mintha kimennék az erdőre fát vágni aztán meg lepődnék hogy hullik a forgács.
hogy válaszoljak a kérdésedre már szerintem nem fogsz tudni csinálni vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!