Valaki próbálta már Norbi 1000 kalóriás edzését? Milyen eredményeket értetek el?
Egy felfuvalkodott pénzéhes hólyag szerinted mit ért edzéshez?
Olyan szinten vannak ez (és a hasonló) sz.arok az egészséges testmozgástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Taichizni, Jógázni kell nem pedig ilyen kamu videókra ugrálni, és kalóriákat számolgatni! Eleve, Norbinak az alapja, hogy nem a kalória bevitel számít, akkor mi ez az 1000 kcal edzés? Tiszta ellentmondásos baromság az egész, vedd észre kérlek.
3. válaszolót hagyd :) viccelt szerintem.
azért fogynak le Norbival, mert eszik az alacsony GI értékú termékeit. ezek persze tele vannak vegyszerekkel és gluténnal, ami mérgező és rengeteg betegségnek kiváltó oka, de ez senkit sem érdekel.
Normális esetben húst, zöldséget, gyümölcsöket eszel ezeknek is alacsony a vércukor, inzulin emelésük. Tehát nem fogsz zsírosodni miattuk, adott esetben (súlyfölösleggel) pedig fogysz.
Na most mozgás jótékony hatását mondd el a térdfájós, bokafájós zumbásoknak. A térdfájós karatésoknak. A lesérült kosarasoknak..
De a te véleményed a sajátod, én lehet láttam olyan dolgokat amiket Te nem, ezért látom másképp.
Olimpikonok napi 3 edzéssel, tényleg több 1000 kcal leadással NEM fogynak. A mozgás nem fogyaszt..
Na most, benti edzés lehet a taichi, jóga, callenetics. Ezektől még mindig nem fog tönkremenni a térded, ráadásul kimondottan hasznos mozgásformák.
Ha nem eszel szénhidrátot, tejet akkor a fölösleges zsír le fog menni.
19:35-ös vagyok
Egy héten 6szor, vasárnap pihenőnapot tartottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!