Ki szeret bunyózni? Ki mersz állni ellenem?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 19:53
51/104 anonim válasza:
Már kb. egy tömeg akar megverni XD fuss amíg tudsz.
52/104 anonim válasza:
Hmm, de rég írtam.
Abból jó "sportot" lehet csinálni. Tömeg'verekedés'. Tök jó, fiatalság és szenvedély.
53/104 anonim válasza:
Na ez a kérdést szépen idevonzott jó pár debilt...
54/104 poiu válasza:
Én nem merek. Adnál valami számlaszámot, hogy átutalhassam a szégyenpénzt?
55/104 anonim válasza:
Ahogy jónak látod, de ne bánd meg!
56/104 anonim válasza:
na gyere!:D szétverem a debil fejed:D
57/104 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek itt mi értelme? Még ha nem, kor, egyéb jellemzők meg lennének adva.
58/104 anonim válasza:
Egyéb jellemző: földig ér a lába, más nem igazán számít.
Ha 48 kilós nő, akkor kevesebben mernének kiállni ellene? Ugyan már, egyenlőséget :)
59/104 anonim válasza:
nektek mit írt? írtam neki h 180 cm 90 kg vagyok jöjjön csak, erre vissza ír h "189 centi és olyan 98 kg". persze:)
andorka ne szórakozz a gépnél, menjél játszani a fütyikéddel:D szerintem kis porbafingó vagy és itt érzed nagynak magad meg azt hiszed félnek tőled, közben csak szánalmasnak tartanak, küldj magadról képet ha mersz, hogy mekkora nagydarab vagy...
60/104 Deepbassnine válasza:
na most aki igazaán tökös az linkelje már a facebookat is a hozzászólása alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!