Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rég óta edzők, feláldoznátok...

Rég óta edzők, feláldoznátok ezért az egészségetek? (lent. )

Figyelt kérdés

Tegyük fel , hogy népszerű és jól fizetett profi testépítő lehetsz, sok szponzorral, de muszáj szteroidokat használnod ehhez. Gazdag leszel, elismert és minden létező díjjal ellátott híres testépítő, de lehet hogy erre rámegy valahol az egészséged.

Vagy maradnál natural, tuti nem lesz bajod a szteroidoktol ugye, de nem lesz közöd a profi testépítéshez és pénzed sem származik belőle, csak a hobbi és az 'életmód' szeretete miatt csinálod.

Csak fikció az egész , érdekel pl. Montez, dirtboy vagy akárki régebb óta edző válasza.

2012. szept. 19. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem áldoznám fel.Azért csinálom,mert szeretem csinálni.Nem vagyok nagy állat,sem gazdag,sem híres,és akkor mi van? szeretem magam,van megfelelő önértékelésem,nekem ez elég.Ha meg sok pénzt keresnék profin,akkor költhetném gyógyszerekre,meg hasnyálmirigy transzplantációra...inkább veszek egy jó kis csirkemellet:-)
2012. szept. 20. 10:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Én is kb így gondolkozom, nem hiszem, hogy használnék szteroidokat. Pedig lennék szívesen elismert testépítő, gazdag stb de mit ér ha nem működik a májam, vesém hasnyálmirigyem, még ha okosan is csinálod.
2012. szept. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!