Mit kell csinálni box közbe, ha az ellenfeled elkezd ész nélkül aprítani?
Figyelt kérdés
Vagy 20 kiló pluszba vagyok, de összekerültem ma egy kezdő 60 kilós gyerekkel és ész nélkül támadt. Én elkapom a fejem, oldalazok és ez nagyon rosszul van így. Mit kellene tudatosan tenni? Hátráljak? Ne hátráljak? Közbe üssek? De nem merek oda nézni.2012. szept. 18. 17:43
1/4 anonim válasza:
kezdő? mióta kezdő? én nem boxolok de nálunk azért a kezdőket nem szoktuk egyből bedobni a mély vízbe. vagyis a bunyóba. Ha nálunk ekkora arca van valakinek mint ennek akkor egy kicsit nagyobbat kap és akkor majd rájön hogy azért mert volt 3 edzésen még nem egy fán dám. Amúgy ez a "de nem merek odanézni" ez mit jelent? te mióta boxolsz? és amúgy is 20kg +?! és neked kell menekülnöd?
2/4 anonim válasza:
Lehet eddig mókus boxolt? (wing chun/tsun/tzun)
3/4 anonim válasza:
nálunk is van ilyen srác,csak nem 60 kiló,uh volt időm kiagyalni ellene egy megfelelő dolgot.
elkezd jönni,mint a vadállat,én meg kettős fedezékbe felrakom a kezem,és nekimegyek,fellököm a ge-cibe.
szóval nem oldalra,meg hátra lépsz,hanem neki,előre.
amikor egyensúlyvesztő pozícióba kerül,vagy szétválás következne,olyankor húzok rá 1 v 2 megrendítő csapottat,felütést.
-ez utóbbit nem bírja testre,volt hogy leült tőle.-
ha levédi kesztyűvel,akkor is félremegy a feje.
és ezt folyamatosan,mert ha hagyom kibontakozni,akkor felőröl.
végig nyomás alatt tartom,és 1-2perc után elmegy a kedve.
4/4 aikiboxer válasza:
Nem mersz odanézni? Elkapod a fejed?! Először ezt a kettőt gyakorold... Teljesen mindegy, hogy ki áll veled szemben: kettősfedezék, és nincs se pislogás, se fej elkapdosás. Kettő: csináld azt, amit ő, de csak egyenesekkel. Sípszó után azonnal sorozd meg, utána meg -- ahogy az előző írta -- balegyenesekkel nyomaszd állandóan. És találd is el... El fog menni a kedve a cséphadarástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!