Szerintetek melyik horgász webáruház a legolcsóbb?
hal.hu a 10000 feletti ingyen kiszállítás és az összegarányos %-os kedvezmények miatt.
Üdv,
Hát én nem tudom, hogy melyik a legolcsóbb, de mindig innen veszek... :D Imádok horgászni, haverokkal járok le mindig, nálunk ez jelenti a bulikat.
És ez a honlap nagyon jó! :) Mert gyorsan lezajlott minden, olcsó is volt, 12e Ft felett ingyenes a kiszállítás. Már sokszor rendeltem tőlük, és tetszett. :) Mert kapok ajándékot, jupii! Kaptam egy csomag kukoricát, egy dvd-t és horogkiszedőt és még pár dolgot ingyen. Aranyosak, egyszer valami galiba volt, felhívott egy kedves nő és mindent megbeszéltünk. :D 10/10 Imádom őket, már rendesen ismerem a tulajt is! Haha! :D
Azért nagyon jó még, mert egyszerű, kedves emberekkel lehet üzletelni, akik őszinték, és hogy is mondjam... Kinyalják a hátsómat! :D Megdolgoznak a pénzükért, tetszik a honlap.
És ha horgaszonline nem tetszik, akkor meg még őket ajánlom, még régebben tőlük rendeltem, szintén nem rosszak:
14/L
Upsz azt kifelejtettem, hogy még azért szeretem a horgaszonline-t, mert nagyon sok információ van, sok videó, szép képek, meg ilyen tök király 3D-s valamik!
Illetve őszinték, ha nem tudsz választani, ők tényleg azt ajánlják, ami jobb és nem azt, ami olcsóbb. :D Mondta már azt keményen nekem a tulaj valamire, hogy az egy sz@r és ne vegyem meg. Hah! :P
A haverom, aki kicsit tapasztaltabb a haldorádóból rendel, de az nem olyan olcsó! Egyéb tapasztalataim meg nincsenek vele. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!