Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kettlebellt hol, mennyiért...

Kettlebellt hol, mennyiért lehet venni?

Figyelt kérdés
Kettlebellt lehet sportáruházakban venni? Melyikben és mennyiért?

2012. szept. 15. 11:14
 1/5 Éndzsöl ***** válasza:
A Hervisben például lehet, de az ára attól függ, hogy hány kg-os a Kettlebell. A 4 kg-os kb. 2-3 ezer, de a 16 kg-os például már egy 10-es körül van, ha jól emlékszem.
2012. szept. 15. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 15. 12:06
 3/5 Pledkafi ***** válasza:
shopping-all.hu-n vegyél, ott a legjobbak az árak
2012. szept. 15. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

www.tacticalshop.hu Itt érdemes nézelődni. Ezek Magyarországon az egyik legjobb gyártótól származnak, Dragondoor. Régebben lehetett itt 360Gears-eset is kapni, már nem tudom, hogy lehet-e.

De műanyagot semmiképp sem ajánlanék, főleg nem a Hervisben, és hasonló helyeken.

1kg / 1000-1500 Ft körül mozognak a bellek. Én is ilyet használok évek óta, itthon és a termi edzésen is. Az ég világon semmi bajuk nem lett azóta.

Természetesen lehet olcsóbban is venni öntöttvas belleket, de ezek általában gyengébb minőségűek, és jobban is csúsznak, amit én pl kifejezetten utálok, mert ha egy kicsit is izzad a kezem, akkor már muszáj izomból szorítani, hogy ki ne repüljön, így még hamarabb fárad az alkar. Ugyan ez vonatkozik a műanyagokra, csak ezeknél még sokszor az illesztés is szétvágja a kezed, ami meg még igen kellemetlen.

2012. szept. 15. 23:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!