Mi a véleményetek erről?
Reggeli:2db metabol forte ,1db caclium-magnesium,2db vitamin a-z,2db xs super fat burner,2db lean boss(lean boss csak edzésnapokon)+100%whey prof
Délu. 2 óra környékén ebéd:1db vitamin a-z,2db sx super fat burner 2dbleann boss.
vacsora , edzés előtt:1db vitamin a-z 2db xs super fat burner,2db lean boss,2db metabol forte.+100%whey prof
Fogyás lenne a cél Heti 3-szor 2 órát edzem intenzíven.
2 hete így csinálom csak meatbol forte nélkül,most így tenném be az étrendembe(eddig 1,5 kg-ot fogytam , két hét alatt).Jó lenne ez így?Jelenleg 108 kg vagyok nem vagyok kövér csak fedett.90-95-ra szeretnék lefogyni?Még annyit hogy az étrendem rendben van....Fehérje,vitamindús,szénhidrát minimális.
Reggeli:Zsírszegény tej,teljes kiörlésű vagy barna kenyér
Ebéd:Zöldségek,csirkehús,hal,rizs
Vacsora:Zöldségek,hal(konzerves megoldás :/ )
Sajnos nem a legjobb étrend , igaz nem kifogás de kollégista vagyok nem igazán van kedvem grammra pontosan méricskélni...illetve reggel sütni,főzni.
Nyáron más volt a helyzet akkor simán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!