Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Reggeli:2db metabol forte ,1db caclium-magnesium,2db vitamin a-z,2db xs super fat burner,2db lean boss(lean boss csak edzésnapokon)+100%whey prof

Délu. 2 óra környékén ebéd:1db vitamin a-z,2db sx super fat burner 2dbleann boss.

vacsora , edzés előtt:1db vitamin a-z 2db xs super fat burner,2db lean boss,2db metabol forte.+100%whey prof

Fogyás lenne a cél Heti 3-szor 2 órát edzem intenzíven.

2 hete így csinálom csak meatbol forte nélkül,most így tenném be az étrendembe(eddig 1,5 kg-ot fogytam , két hét alatt).Jó lenne ez így?Jelenleg 108 kg vagyok nem vagyok kövér csak fedett.90-95-ra szeretnék lefogyni?Még annyit hogy az étrendem rendben van....Fehérje,vitamindús,szénhidrát minimális.

2012. szept. 8. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
ezek alapján te csak szereken élsz,ird a kaját is
2012. szept. 8. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Reggeli:Zsírszegény tej,teljes kiörlésű vagy barna kenyér

Ebéd:Zöldségek,csirkehús,hal,rizs

Vacsora:Zöldségek,hal(konzerves megoldás :/ )

Sajnos nem a legjobb étrend , igaz nem kifogás de kollégista vagyok nem igazán van kedvem grammra pontosan méricskélni...illetve reggel sütni,főzni.

Nyáron más volt a helyzet akkor simán ment.

2012. szept. 8. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom a szilárd étkezésedkor figyelsz a szénhidrát bevitel mennyiségére? Gondolom a protein (1,5 - 2,5g/ttkg) minimális szénhidrátot és zsírt tartalamz. Esetleg valamilyen whey izolátum? Szálkásításkor még nem próbáltad a BCAA vagy EAA, vagy L-leucin?
2012. szept. 9. 06:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Amennyife csak tudok figyelek a szenhidrat bevitelre.100% whey protein professional-t iszok reggel ill edzes utan.
2012. szept. 9. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!